Facebook Pixel AEK: Ξεκινά εκκαθάριση στην άμυνα! Αυτός είναι ο πρώτος που φεύγει - Ποιοί τον ακολουθούν;
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 10:14:00

Ξεκινά εκκαθάριση στην άμυνα! Αυτός είναι ο πρώτος που φεύγει - Ποιοί τον ακολουθούν;

Sportdog Team
Ξεκινά εκκαθάριση στην άμυνα! Αυτός είναι ο πρώτος που φεύγει - Ποιοί τον ακολουθούν;

O παίκτης ήταν τρίτη επιλογή τη φετινή σεζόν και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει στην ΑΕΚ ο Στράτος Σβάρνας. Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε πίσω στην ιεραρχία των στόπερ κατά την διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε και δεν υπολογίζεται στα πλάνα της επόμενης χρονιάς.

Ο Έλληνας στόπερ μετά από μία χρονιά με 14 εμφανίσεις και 1 γκολ (στο Κύπελλο), ετοιμάζεται να μπει αντίο στα Σπάτα και ψάχνεται για μεταγραφή. Ιδανικά θα ήθελε να παίξει στην Ιταλία, όμως, για την ώρα, στο τραπέζι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ράκοβ της Πολωνίας.

Σημειωτέον, ότι ο Σβάρνας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και θα ήθελε να αποχωρήσει ως ελεύθερος, αλλά η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να έχει κάποιο κέρδος από την μεταγραφή του.

Η ΑΕΚ είχε αποκτήσει τον 24χρονο αμυντικό το 2014, σε ηλικία 17 ετών, όταν αγωνιζόταν στην Τριγλία Ραφήνας, με την οποία είχε τεθεί αντιμέτωπη στη Γ' Εθνική. Είχε προκαλέσει φοβερές εντυπώσεις, γι'αυτό και τον πήρε η Ένωση, στην οποία έπαιξε με φιλότιμο,κατάφερε να κληθεί και στην Εθνική Ανδρών, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι». Ίσως και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια να αποτέλεσε ανασταλτικός παράγοντας για τον Ραφηνιώτη στόπερ.  

Το ερώτημα είναι ποιοί από την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ θα τον ακολουθήσουν, αφού το κέντρο της άμυνας της ομάδας υστερούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags