Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τσόρι Ντομίνγκεζ: Τρομερές ατάκες Τσόρι για Ολυμπιακό: "Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Δεν ξεχνάω ποτέ ότι..." (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 13:40:00

Τρομερές ατάκες Τσόρι για Ολυμπιακό: "Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Δεν ξεχνάω ποτέ ότι..." (Vid)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Τσόρι για Ολυμπιακό: "Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Δεν ξεχνάω ποτέ ότι..." (Vid)

Ο Αργεντινός άσος μιλάει για το πέρασμά του από την Ελλάδα, εξηγεί γιατί δεν μετανιώνει για την απόφασή του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και θυμάται ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουμε δει σε τελικούς Κυπέλλου.

Έχει χαρίσει πολλές μαγικές στιγμές στον κόσμο του Ολυμπιακού και έγραψε ιστορία ένας από τους πιο αγαπημένους  ξένους ποδοσφαιριστές  που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το όνομα αυτού  Τσόρι Ντομίνγκες που μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο, όμως κάποιες στιγμές είναι ακόμα βαθιά χαραγμένες στο μυαλό του, όπως ο τελικός του κυπέλλου  τον  Μάιο  του 2015 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είχε δώσει το δικό του «σόου» ο Αργεντινός με ένα απίθανο γκολ με το οποίο έκανε το 2-0 και στην συνέχεια ο Φορτούνης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο προς το τέλος του ματς. Τι λέει για εκείνο τον τελικό ο Τσόρι μιλώντας στον  over fm;

«Δεν ξεχνώ ότι πέρασα στον Ολυμπιακό αυτά τα τέσσερα χρόνια που ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου και πάντα θα λέω ότι είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Πέρασα τόσες  μεγάλες στιγμές  που και να θελα να ξεχάσω αυτό είναι αδύνατον. Ειδικά αυτό τον τελικό με την Ξάνθη θα τον θυμάμαι πάντα για είχα πετύχει ένα ωραίο γκολ και το κυριότερο πήραμε το κύπελλο και χαρίσαμε μοναδικές στιγμές στον κόσμο μας. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό είχα να θυμάσαι μόνο καλές αναμνήσεις  και πάντα θα λέω ότι πήρα την πιο σωστή απόφαση όταν είπα ναι στην πρόταση που είχα το καλοκαίρι του 2013. Και χαίρομαι και πάλι τώρα  όσο μαθαίνω ότι ο Ολυμπιακός παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα, γιατί  είναι ένας σύλλογος  με τεράστιο μέγεθος και ένα κόσμο που δεν βρίσκεις πουθενά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags