Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Ολυμπιακός: Δυνατά για Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Δεν τον παίρνει ελεύθερο - Κοστίζει τρία εκατομμύρια!
| 2022-05-25 18:16:00

Δυνατά για Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Δεν τον παίρνει ελεύθερο - Κοστίζει τρία εκατομμύρια!

Του Ηλία Λιβάνιου
Δυνατά για Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Δεν τον παίρνει ελεύθερο - Κοστίζει τρία εκατομμύρια!

"Καυτό" παρασκήνιο για παίκτη, που παίζει έντονα στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ.

Εθνική Ελλάδας - Ολυμπιακός: Ένα χαρτί απομένει για να ντυθεί στα γαλανόλευκα ο ομογενής δεξιός μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ.
 

Έτοιμος να γίνει μέλος της Εθνικής Ελλάδας είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 29χρονος δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο οποίος απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, περιμένει ένα χαρτί από τις ομοσπονδίες Αγγλίας, Ουαλίας και Σκωτίας, πως δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη εθνική ομάδα, ώστε να ενταχθεί στη “γαλανόλευκη”. Υπενθυμίζεται ότι την περίπτωση του είχαμε πρωτομάθει λόγω... Φαν Σχιπ, όταν ο Ολλανδός τεχνικός έψαχνε άλλες λύσεις για να ενισχύσει το γαλανόλευκο ρόστερ, χωρίς ωστόσο τότε η γραφειοκρατία να επιτρέψει στους ανθρώπους της ΕΠΟ να μπορέσουν να κάνουν νόμιμη τη συμμετοχή του Μπάλντοκ με τη γαλανόλευκη.

 
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μπάλντοκ ακούγεται έντονα εδώ και δύο μήνες για τον Ολυμπιακό. Πάντως, ο ίδιος μπορεί να αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει σκοπό να τον αφήσει και ελεύθερο.


Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Και κυκλοφορεί στην αγορά πως η αγγλική ομάδα θα τον πουλούσε σε σύλλογο της χώρας μας με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.


Έτσι και αλλιώς ο έμπειρος άσος είναι σε μία ηλικία που αν καταφέρει να πάρει ένα σεβαστό ποσό η Σέφιλντ, τότε θα το πάρει μόνο το ερχόμενο καλοκαίρι. Μιας και το καλοκαίρι του 2023 οποιαδήποτε πώληση του θα πρέπει να γίνει... αναγκαστικά, μιας και 6 μήνες μετά θα μπορεί να κλείσει κάπου ελεύθερος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρίχνει τα τσιμέντα" ο Μαρινάκης - "Κοιτάζει" μπάκαρο από την Μπάγερν Μονάχου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags