Facebook Pixel Φέγενορντ: Έπος! Ο μικρός οπαδός της Φέγενορντ με την γνωστή χειρονομία αναπαριστά την φωτογραφία
| 2022-05-25 19:31:00

Έπος! Ο μικρός οπαδός της Φέγενορντ με την γνωστή χειρονομία αναπαριστά την φωτογραφία

Sportdog Team
Έπος! Ο μικρός οπαδός της Φέγενορντ με την γνωστή χειρονομία αναπαριστά την φωτογραφία

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια και να μεγάλωσε όμως ο Μίκι Γουίλσον συνεχίζει να είναι φανατικός οπαδός της Φέγενορντ και να συνεχίζει να προσφέρει απίθανες στιγμές.

Μίκι Γουίλσον: Όταν το 2002 η Φέγενορντ είχε πάρει το Κύπελλο UEFA νικώντας τη Ντόρτμουντ με 3-2 στον τελικό του Ρότερνταμ ο μικρός φίλος της ομάδας που είχε υψώσει το μεσαίο δάχτυλό του είχε γίνει... viral με τον ίδιο να επιστρέφει, μεγαλύτερος στα Τίρανα, για ακόμα έναν τελικό και στα 25 του πια να αναπαριστά ξανά την ιστορική φωτογραφία.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε το remake της φωτογραφίας και τα καταφέραμε μετά από μερικές μπίρες», δήλωσε ο Μίκι Γουίλσον. «Άρχισα να καταλαβαίνω πόσο γνωστή είχε γίνει η φωτογραφία μου περίπου στα 12. Ακόμη και τώρα όταν πηγαίνω στο μπαρ που συχνάζω πολλοί έρχονται για να βγάλουμε φωτογραφίες.

Η Φέγενορντ είναι η ζωή μου και θα την ακολουθώ για πάντα. Έχω μόνιμα εισιτήριο διαρκείας. Δεν περίμενα φέτος να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, αλλά είμαι περήφανος για την πορεία μας», είπε ο Μίκι Γουίλσον. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags