Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εμπλοκή Αλμέιδα σε... στόχο του Ολυμπιακού - Έρχεται από top ομάδα - "Κλείδωσαν" έξι μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 20:55:00

Εμπλοκή Αλμέιδα σε... στόχο του Ολυμπιακού - Έρχεται από top ομάδα - "Κλείδωσαν" έξι μεταγραφές!

Οι Μιχείες
Εμπλοκή Αλμέιδα σε... στόχο του Ολυμπιακού - Έρχεται από top ομάδα - "Κλείδωσαν" έξι μεταγραφές!

Ο Αργεντινός είναι έτοιμος να κάνει... χαλάστρα στους Πειραιώτες. Ποιος είναι ο παίκτης που "στέλνουν" στο Λιμάνι, αλλά ο νέος προπονητής της Ένωσης τον έχει ψηλά στη λίστα του; Γιατί δεν κάνει κίνηση και ποιες οι μεταγραφικές του προτεραιότητες στην Ένωση; Άλλο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι είναι ένας 28χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ, με ιταλικό διαβατήριο, ο οποίος εμφανίζεται σταθερά απο πέρσι στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Δεν θα μπορούσε να λείψει και τώρα, πόσο μάλλον που μένει ελεύθερος απο την Ρίβερ Πλέιτ (πήγε το 2019 απο την Γοδόι Κρούζ).

Προφανώς  για να συμπληρώσει τον Ολεγκ Ρεαμπτσουκ, στο "ερυθρόλευκο" δίδυμο αριστερων μπακ της νέας σεζόν. Μόνο που δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση, ούτε καν ο βασικός (λέει η πιάτσα) κι ας υπάρχει ο  συμπατριώτης του σκάουτ Ντι Μπαρτόλο, δεξι χέρι του Μοντεστό...

Είναι αλήθεια πως ο Ανχιλέρι για πρώτη φορά στην καριέρα του ταλαιπωρήθηκε την σεζόν 2021-22 με διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς. Συνολικά τρεις και έμεινε στα πιτς εξαιτίας τους 3 μηνες χάνοντας 14 ματς της Ρίβερ Πλέιτ. Κάτι που ένα προβληματισμό τον προκαλεί. Απο την άλλη είναι ένας ελεύθερος επιθετικογενής αριστερός μπακ, με σημαντικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά (αγκρέσιβ), προσωπικότητα/καλή λήψη απόδασης και αξιοπρόσεκτη χρηματιστηριακή αξία (3.000.000).

Κάπου εδώ, λοιπόν, μπαίνει στο παιχνίδι ο... Ματίας Αλμέιδα! Ο συμπατριώτης του νέος προπονητής της ΑΕΚ, που όπως έμαθα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (που...εκδήλωσε) την "περίπτωση Ανχελέρι".

Προσοχή: ο κόουτς  σε πρώτη φάση δεν έχει βάλει στα "κιτρινόμαυρα" στελέχη απριόρι θέμα απόκτησης μπακ. Είτε δεξιού, είτε αριστερού. Στον προγραμματισμό του έχει άλλες προτεραιότητες, που αφορούν τον άξονα...

Συγκεκριμένα, την  απόκτηση στόπερ και μάλιστα δυο, το ένα οπωσδήποτε αριστεροποδαρο. Και δυο χαφ, που θα γίνουν τρια εφόσον δεν μείνει o Κριχόβιακ ("6άρι", "8άρι" και "10άρι"). Και μετά σεντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο του Αραούχο, αλλά που θα μπορούν όταν θα χρειαστεί να αλλάξει το σύστημα , να συνθέτουν και δίδυμο.

Σε αυτό το μεταγραφικό πλάνο του Αλμέιδα, λοιπόν, δεν υπάρχουν...μπακ. Μπορούν όμως, να προκύψουν στην πορεία. Εφόσον αποχωρήσει ή πουληθεί κάποιος απο τους υπάρχοντες. Θα έλεγα ο Μισελέν στα δεξιά και ο Μοχαμάντι στα αριστερά...

Στο ενδεχόμενο αυτό ο νέος κόουτς της ΑΕΚ θέλει να είναι προετοιμασμένος. Για αυτό και θα προσπαθήσει να κρατήσει "ζεστές" κάποιες περιπτώσεις. Μια τέτοια, λοιπόν, είναι για τον Αλμέιδα και ο Ανχελέρι, ο οποίος μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη αλλά έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σε τοπ κλαμπ όπως η Ριβερ Πλέιτ (της οποίας "τεκνο" είναι και ο Αλμέιδα)!

Σημειωλογικά να αναφέρω πως το Γραφείο που εκπροσωπεί τον Ανχιλέρι είναι αυτό που είχε φέρει στην Ελλάδα τον Μαρτίν Τόνσο. Με τον Πασκουάλ Φερνάντο Λεζκάνο να πηγαίνει τον Αργεντινό εξτρεμ σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο κι Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Γιαννούλη, "φλερτ" από μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τελεσίγραφο" Αλμέιδα σε Άμραμπατ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags