Facebook Pixel Ρόνι Λόπες: Σούπερ ανατροπή στον Ολυμπιακό - Τα... σκάει για Ρόνι Λόπες
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 19:23:00

Σούπερ ανατροπή στον Ολυμπιακό - Τα... σκάει για Ρόνι Λόπες!

Sportdog Team
Σούπερ ανατροπή στον Ολυμπιακό - Τα... σκάει για Ρόνι Λόπες!

Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά στην απόκτηση του Πορτογάλου από τους Ερυθρόλευκους αποκαλύπτει ιστοσελίδα της Ισπανίας όπου αναφέρουν μάλιστα και το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές.

Ρόνι Λόπες: Ανατροπή στην υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ και στην αγορά του από τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα Eldesmarque που αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν 4-5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

«Η σεζόν του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό πέρασε απαρατήρητη, αν και σίγουρα τον συνόδεψε η επιτυχία, κατακτώντας την ελληνική Super League μαζί με τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης, Τόμας Βατσλίκ. Η ρήτρα αγοράς του παίκτη ανέρχεται στα εννέα εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό για τον μέσο, ​​ο οποίος είχε ακανόνιστη απόδοση σε όλη τη σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος θα εκτιμούσε άλλον έναν δανεισμό  ή αγορά του παίκτη με ένα μικρότερο ποσό, μεταξύ τεσσάρων και πέντε εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρουν οι Ισπανοί για το μέλλον του Ρόνι Λόπες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags