Facebook Pixel Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Αποκάλυψη για την επόμενη ομάδα του Λεβαντόφσκι - Έκπληξη με Παρί
| 2022-05-26 17:04:00

Αποκάλυψη για την επόμενη ομάδα του Λεβαντόφσκι - Έκπληξη με Παρί

Αποκάλυψη για την επόμενη ομάδα του Λεβαντόφσκι - Έκπληξη με Παρί

Πού θα παίξει του χρόνου ο Πολωνός άσος, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου.

Αρκετός ντόρος έχει γίνει για το που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Πρόκειται για τον κορυφαίο φορ της γενιάς του, μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά και είναι σίγουρα ένας φορ που κάθε προπονητής θα ήθελε να κοουτσάρει και κάθε οπαδός να... πανηγυρίζει τα γκολ του! 

Όπως είναι λογικό έχει δημιουργηθεί αρκετός ντόρος από τότε που ο ίδιος εξέφρασε πως είχε τάσεις φυγής από το Μόναχο μετά από αρκετά χρόνια, κάτι που έχει οδηγήσει τους μπουκ στο να βγάλουν αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του, από την πρώτη Σεπτεμβρίου και έπειται!

 Το πρώτο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία κοστολογείται στο 1.40 και βάσει του ρεπορτάζ είναι το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της, ενώ αουτσάιντερ είναι η Μπάγερν Μονάχου, για να μπορέσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, μιας και προσφέρεται στο 2.50. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει 4.50, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν κοστολογείται στο 8.00! Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Τσέλσι στο 18.00, που θα είχε λογική εάν αποχωρούσε ο Λουκάκου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags