Facebook Pixel Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: "Σκάνε" εξελίξεις στον Βόλο - Δίνει συνέντευξη Τύπου και ρίχνει "βόμβα" ο Μπέος - Τι θα ανακοινώσει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 17:44:00

"Σκάνε" εξελίξεις στον Βόλο - Δίνει συνέντευξη Τύπου και ρίχνει "βόμβα" ο Μπέος - Τι θα ανακοινώσει!

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις στον Βόλο - Δίνει συνέντευξη Τύπου και ρίχνει "βόμβα" ο Μπέος - Τι θα ανακοινώσει!

Ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να κάνει το... μπαμ με αυτή την ανακοίνωσή του.

Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην θεσσαλική ΠΑΕ μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα δώσει συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, ο Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα καθήκοντά του στον Δήμο Βόλου, κι όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί επενδυτές φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την βολιώτικη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη θα δοθεί στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, όταν και έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, με τις επαφές των επενδυτών από την Αμερική και τον Βόλο να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία.

Εφόσον, πάντως, δεν προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, το πιο πιθανό είναι σε πρώτη φάση ο Βόλος να τρέξει με όσους και τώρα είναι στην πρώτη γραμμή. Αυτό ισχύει και για τα μέλη του τεχνικού τιμ, τα οποία θα παραμείνουν στην ομάδα.

Το έργο του Κώστα Μπράτσου ήταν απόλυτα πετυχημένο και με την υπάρχουσα διοίκηση θα είναι σίγουρα στο προπονητικό τιμ και μένει να δούμε αν θα είναι με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή ή όχι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags