Facebook Pixel Άρης: Το πήρε... πάνω του ο Καρυπίδης - Ανακοίνωσε συμφωνία με ποδοσφαιριστή ο Άρης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 19:37:00

Το πήρε... πάνω του ο Καρυπίδης - Ανακοίνωσε συμφωνία με ποδοσφαιριστή ο Άρης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το πήρε... πάνω του ο Καρυπίδης - Ανακοίνωσε συμφωνία με ποδοσφαιριστή ο Άρης (ΦΩΤΟ)

Στην πρώτη του συμφωνία με παίκτη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχώρησαν οι Κίτρινοι μέσω ανάρτησης που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στα social media.

Άρης: Μπορεί τα πράγματα πριν μερικές ημέρες να ήταν εντελώς διαφορετικά τις προηγούμενες ημέρες, με πολλά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο Χουλιάν Κουέστα θα συνέχιζε στον ΑΠΟΕΛ την καριέρα του, όμως οι Κίτρινοι με... ντεμαράζ που έκαναν ανανέωσαν για δύο χρόνια την συνεργασία τους με τον Ισπανό τερματοφύλακα και μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) το ανακοίνωσαν μέσω ανάρτησης στα social media.

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω.

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο του ΑΡΗ για την αγάπη προς το πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει», είπε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Ισπανός.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags