Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συμφωνία Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς! Φεύγουν δύο κορυφαία ονόματα - Αυτός θα είναι η μεγάλη μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 20:35:00

Συμφωνία Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς! Φεύγουν δύο κορυφαία ονόματα - Αυτός θα είναι η μεγάλη μεταγραφή

του Νίκου Στεργίου
Συμφωνία Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς! Φεύγουν δύο κορυφαία ονόματα - Αυτός θα είναι η μεγάλη μεταγραφή

Ποιος υπογράφει, οι πέντε αποχωρήσεις και το μπαμ του καλοκαιριού. Στον Παναθηναϊκό δεν χάνουν καθόλου χρόνο και ήδη... τρέχουν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα ενόψει προκριματικών, τα συμβόλαια που θα ανανεωθούν, οι παίκτες που... χαιρετούν και για ποια κίνηση θα δοθούν πολλά χρήματα.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξουν επαφές και εξελίξεις με το θέμα της ανανέωσης του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό και, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, αναφέρουν ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ τής παραμονής του.

Ο Ισπανός αμυντικός έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την πράσινη φανέλα φέτος και προφανώς θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά με άλλους οικονομικούς όρους. Η ηλικία του είναι ένας παράγοντας που μπαίνει στην εξίσωση, όσον αφορά στη χρονική διάρκεια αλλά και τα χρήματα που θα πάρει, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται ότι οι συνθήκες ευνοούν την παραμονή του.

Κάτι που δεν ισχύει για τον Βιγιαφάνιες, καθώς εκεί δεν υπάρχει εκτίμηση για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Το συμβόλαιό του είναι υψηλό, στην αρχή της σεζόν δεν υπήρχε σκέψη για ανανέωση, αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν αλλάξει πολλά.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ικανοποιήσει τον «Βίγια» και ο Αργεντινός να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του, για να μείνει σε μια ομάδα που θα έχει σταθερό ρόλο; Μένει να το δούμε.

Αυτοί που οριστικά έχουν "τελειώσει" από τον σύλλογο είναι ο Λούντκβιστ και Βιτάλ, καθώς δεν θα ανανεωθεί ο δανεισμός τους. Δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ομάδα, ο Γιοβάνοβιτς αναγνωρίζει το ταλέντο τους, αλλά δεν πρόκειται να εισηγηθεί την παραμονή τους με βάση την εικόνα όλη της προηγούμενης σεζόν...

Επίσης, στον… αέρα παραμένει ο Σωκράτης Διούδης, που δεν θέλει να είναι αναπληρωματικός και θα ψάξει να βρει ομάδα το καλοκαίρι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Φεντερίκο Μακέντα και Καρλίτος. Αμφότεροι βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή, όμως έχοντας διαπιστώσει πως δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή και ότι πιθανότατα θα γίνει και μεταγραφή… βαρβάτου φορ, ήδη ψάχνονται για να φέρουν πρόταση.

Ολλανδία, Κόνφερενς και… Λεωφόρος!

Νέο κέντρο για προετοιμασία ψάχνει στην Ολλανδία (ή αλλού) το Τριφύλλι, καθώς υπάρχουν αλλαγές στην ημερομηνία που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα. Επίσης, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών αποφασίστηκε να πάει σε κάποιο δροσερό μέρος στην Ελλάδα για ένα στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει εδώ, και να μην μείνει τελικά στο Κορωπί.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει στην τσίτα τους παίκτες και θέλει να τους μάθει να ζουν στην πίεση μιας μεγάλης ομάδας. Για αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι λέει δημόσια πως θα είναι πετυχημένη η σεζόν που ολοκληρώθηκε μόνο αν μπει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ το Τριφύλλι!

Με την ευκαιρία, επειδή έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σέρβος προπονητής είναι αποφασισμένος να παίξει με τη νυν ομάδα  στα καλοκαιρινά προκριματικά, ακόμα κι αν έχουν γίνει 10 μεταγραφές μέχρι τότε. Για αυτό υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γίνει καλή προσπάθεια για την παραμονή τόσο του Βιγιαφάνιες (που είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του) όσο και του Γκατσίνοβιτς (που πρώτα θα επιστρέφει στη Χόφενχαϊμ για να επαναξιολογηθεί η περίπτωσή του).

Τέλος, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η Λεωφόρος χρειάζεται κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι με κάποια βελτιωτικά έργα θα μπορεί να παίξει προκριματικά, πλέι οφ αλλά και στους ομίλους του Κόνφερνες Λιγκ εκεί η ομάδα. Κι αυτό είναι σημαντικό για τον σύλλογο, καθώς το "κλουβί" της λεωφόρου δίνει άλλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟ για πρωτάθλημα, φαβορί ο Ολυμπιακός - Εδραιώθηκε ο ΠΑΟΚ" - Αποκάλυψη για ΑΕΚ-Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags