Facebook Pixel Super League: "ΠΑΟ για πρωτάθλημα, φαβορί ο Ολυμπιακός - Εδραιώθηκε ο ΠΑΟΚ" - Αποκάλυψη για ΑΕΚ-Μελισσανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 10:00:00

"ΠΑΟ για πρωτάθλημα, φαβορί ο Ολυμπιακός - Εδραιώθηκε ο ΠΑΟΚ" - Αποκάλυψη για ΑΕΚ-Μελισσανίδη!

του Γιώργου Κτενά
"ΠΑΟ για πρωτάθλημα, φαβορί ο Ολυμπιακός - Εδραιώθηκε ο ΠΑΟΚ" - Αποκάλυψη για ΑΕΚ-Μελισσανίδη!

Τι ετοιμάζει-πώς θα ρεφάρει με την κλάση του ο ιδιοκτήτης της Ένωσης; Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό και η... υποχρέωση του Γιάννη Αλαφούζου, πώς θα πρέπει να κινηθεί ο Δικέφαλος του Βορρά και τι συμβαίνει στους κιτρινόμαυρους μετά τον... όλεθρο; Οι απαντήσεις στο sportdog.gr

Μια σούπερ ανάλυση έκανε μέσω του sportdog ο Νίκος Καραγιαννίδης για τις 4 μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και την επόμενη μέρα τους.

Μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και τι χρειάζεται να κάνει με την Ευρώπη; Πώς θα πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ, ποια είναι η πληροφορία που έχει για τον Μελισσανίδη και τι σχολίασε για τον Ολυμπιακό; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Και στην Αγγλία υπάρχει καφρίλα - Δεν είμαι οπαδός - Το πρωτάθλημα είναι μπίζνα"

"Πριν απαντήσει κάποιος για την επόμενη μέρα στις μεγάλες ελληνικές ομάδες, που είναι ξεβρακωτικό ερώτημα, πρέπει να ξέρεις ποια είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μετά το χαστούκι που δεχτήκαμε από το φινάλε τού αγγλικού πρωταθλήματος. Αυτό ήταν όχι απλά μαγευτικό και μεθυστικό, αλλά και μια μεγάλη απάντηση ποια είναι η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχει μεγάλη διαφορά, η μέρα με τη νύχτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και στην Αγγλία καφρίλα, προφανώς και υπάρχει. Όταν περνούσε η Γουλβς τη σέντρα με τη Λίβερπουλ, αποδοκίμαζαν τους παίκτες για παράδειγμα. Τους έχουμε δει και στην Ελλάδα τους Άγγλους φιλάθλους, έχουν και αυτοί την καφρίλα τους", ανέφερε αρχικά, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε΅:

"Αλλά τα μαγαζιά, γιατί μαγαζί είναι η κάθε ομάδα, πουλάνε όχι τη νίκη αλλά τον αγώνα που θα δώσει ο κάθε παίκτης για να τα δώσει όλα. Αυτό ζητάει ο κόσμος, εμένα που δεν είμαι οπαδός με ενδιαφέρει να δω μπάλα και αυτό θα γίνει αν "σκοτώνονται" στο γήπεδο και οι δύο. Το αγγλικό ποδόσφαιρο έφτασε εκεί που έφτασε γιατί τα κλαμπ έγιναν εταιρείες επί της ουσίας, δηλαδή βελτιώνουν το προϊόν που είναι το ποδόσφαιρο και όχι την πλέμπα. Δηλαδή το αγγλικό πρωτάθλημα, ως πρωτάθλημα, ως επιχείρηση, ως μπίζνα. Στα παπάρια μου ποιος το πήρε".

"Αλλάζει ο Παναθηναϊκός - Εκβιάζει τον ιδιοκτήτη του - Θα πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;"

Περιμένεις να υπάρξει τέτοια οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Είναι μαγαζί, σκέφτεται σαν μαγαζί η κάθε ομάδα; Είναι δυνατόν να αγνοήσουμε τις μαλακίες που έχουν κάνει σε αυτό που λέγεται οργάνωση και να αλλάξουν τα πάντα; Άρα λοιπόν στο νέο πρωτάθλημα θα έχουμε μία από τα ίδια. Τα ίδια λάθη και παραλήψεις θα δούμε και την επόμενη χρονιά, τίποτα δεν θα αλλάξει. Το μόνο που φαίνεται ότι αλλάζει είναι ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι".

Μπορείς να μου το αναλύσεις;

"Πλέον εκβιάζει τον ιδιοκτήτη του να διαχειριστεί την ιστορία πιο εμπορικά, πιο τεχνοκρατικά, να προσέξει τις λεπτομέρειες, ποιον θα διώξει, ποιους θα πάρει, ακόμα και πού θα κάνει προετοιμασία κ.λπ. Και να περάσει το μήνυμα για τους δύο-τρεις νέους ανθρώπους που χρειάζεται να πάρει. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει πλέον πρωτάθλημα, έχει φανέλα, και του έχει δώσει αέρα η καλή πορεία στα πλέι οφ και το Κύπελλο, αυτή τη στιγμή έχει φυσήξει ούριος άνεμος. Μέχρι το σημείο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό".

"Φαβορί ο Ολυμπιακός - Να ξεχάσει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός - Να ξαναγίνει στο χωριό"

Μπορεί να το κάνει;

"Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, καμία σχέση δεν έχει αν το πήρε χωρίς να παίξει μπάλα φέτος, μιλάει η διαφορά των βαθμών".

Τι χρειάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστικη περίοδο;

Παναθηναϊκός χρειάζεται να ζυγιστεί και να ξεχάσει την Ευρώπη. Αν ο Παναθηναϊκός που κάποτε ήταν η καλύτερη ομάδα τής Ελλάδας στην Ευρώπη, ψάξει να κάνει τα ίδια και φέτος, θα την πατήσει. Χρειάζεται να ξεχάσει την Ευρώπη, να μην ενδιαφέρεται για την Ευρώπη γιατί δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται φέτος η πολυτέλεια της Ευρώπης, πρέπει να τον ενδιαφέρει να ξαναγίνει Παναθηναϊκός στο χωριό".

"Εδραιώθηκε ο ΠΑΟΚ - Να αφήσει τις μ@#@ίες - Οι πληροφορίες για τον Μελισσανίδη"

Τι θα μου πεις για τον ΠΑΟΚ.

"Ο ΠΑΟΚ τα πήγε πολύ καλά, βγήκε δεύτερος, έπαιξε στον τελικό και απέκλεισε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για να φτάσει εκεί. Εδραιώθηκε στα βήματα που έκανε τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια. Δεν κατρακύλησε, ούτε πήρε την κατηφόρα όπως η ΑΕΚ. Κουβαλάει και μια ιστορία ο ΠΑΟΚ, έχει βάρος με τις μ@@@ιες που έλεγε για το κράτος της Αθήνας. Πάνε αυτά, ξεχάστηκαν. Να πάψει να κάνει τον παραπονούμενο, με συλλαλητήρια κ.λπ. Μην το ρίχνουν στις δικαιολογίες, να δείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα όπως το δείχνει τώρα".

Τέλος, πες μου και για την ΑΕΚ.

"Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μελισσανίδη, που για πρώτη φορά στη ζωή του ποδοσφαιρικά, γνωρίζει τέτοιον… όλεθρο στην ΑΕΚ.. Όποιος το δει ανθρώπινα και ξέρει ποιος είναι ο Μελισσανίδης, που δεν είναι για να τρώει χαστούκια, πονάει. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν έχει κλονιστεί, δεν έχει απογοητευτεί, δεν έχει σηκώσει τα χέρια. Θα δείξει την κλάση του σαν άτομο στην ομάδα με αυτά που θα κάνει. Αυτή τη στιγμή μέχρι τον καημό με την ΑΕΚ, είναι καταδικασμένος να ρεφάρει".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμπλοκή Αλμέιδα σε... στόχο του Ολυμπιακού - Έρχεται από top ομάδα - "Κλείδωσαν" έξι μεταγραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags