Facebook Pixel Άρης - Αχιλλέας Μπέος: Τρελό χουνέρι από οπαδούς του Άρη σε Μπέο - Έτσι του απάντησαν για το σχόλιο με τα "σκουλήκια"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 21:30:00

Τρελό χουνέρι από οπαδούς του Άρη σε Μπέο - Έτσι του απάντησαν για το σχόλιο με τα "σκουλήκια"!

Sportdog Team
Τρελό χουνέρι από οπαδούς του Άρη σε Μπέο - Έτσι του απάντησαν για το σχόλιο με τα "σκουλήκια"!

Απίστευτο χουνέρι έστησαν στον Αχιλλέα Μπέο οι φίλοι του Άρη, με αφορμή τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Βόλου, που χαρακτήρισε τους οπαδούς των Κίτρινων, "σκουλήκια".

Άρης - Αχιλλέας Μπέος: Στον χαρακτηρισμό "σκουλήκια" του Αχιλλέα Μπέου απάντησαν εμμέσως οι οπαδοί του Άρη, που μέσα σε λίγες ώρες γέμισαν με αρνητικές κριτικές το μαγαζί La Isla Beach Bar της οικογένειας Μπέου, το οποίο πλέον είναι ένα από μαγαζιά με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην Σκιάθο!

Την αντίδραση των οπαδών του Αρη, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος, προκάλεσε η προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου να αποκλειστεί η ομάδα τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος απείλησε ευθέως τον κόσμο του Άρη, αποκαλώντας τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης ως «σκουλήκια».

 «Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους αποκαλούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα. Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Μπέος.

Οι οπαδοί του Αρη αντέδρασαν, γεμίζοντας μέσα σε λίγες ώρες με αρνητικές κριτικές το μαγαζί La Isla Beach Bar, το οποίο πλέον είναι ένα από μαγαζιά με τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Τσουγκριά της Σκιάθου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags