Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Ολυμπιακός: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 23:38:00

Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!

Οι Μιχείες
Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του πρώην κίπερ του ΠΑΟΚ! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr την... παραλίγο βόμβα με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τους Πειραιώτες. Οι επαφές των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες και η συνάντηση που έγινε. Γιατί όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας θα υπογράψει αλλού και με πόσα χρήματα; Και τι συμβαίνει στην ΑΕΚ με τον Σουηδό που παρουσιάζεται ως ο επόμενος Τεχνικός Διευθυντής;

Ο "Ευαγγελιστής" άκουγε το τελευταίο διήμερο για "ελληνική βόμβα" που μπορεί να σκάσει στον Ολυμπιακό. Έψαξε , λοιπόν και έμαθε πως ο ελεύθερος απο τον ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης "φλέρταρε" με τους Πρωταθλητές, με τους οποίους φέρεται να έκανε και ραντεβού! Με την τελευταία πληροφόρηση πάντως να τον εμφανίζει να υπογράφει σε σύλλογο της Αραβίας, με τα υπερδιπλάσια που έπαιρνε στον "δικέφαλο".

Όσον αφορά στην "υπόθεση Μαϊστόροβιτς", η στήλη έμαθε τι έλεγε με πολύ πειστικό τρόπο το απόγευμα της Πέμπτης ο ίδιος,  σε Έλληνες φίλους του που βιάστηκαν να τον... καλωσορίσουν στην ΑΕΚ. Γιατί όμως, πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι...

1/ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: το (μη)... μέλλον του στον ΠΑΟΚ είχε προαποφασιστεί ουσιαστικά εδώ και δυο μήνες. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ζοσέ Μπότο έψαχνε για τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν απο τον... Μάρτιο! Και η πολύ προχωρημένη (και στην διαπραγμάτευση, με το deal να φτάνει στο 1.700.000 ευρώ) υπόθεση του Κροάτη Κοτάρσκι (Γκόριτσα/Αγιαξ) είναι τουλάχιστον μηνός! Τωρα γιατί ...άνοιξαν ξανά (τουλάχιστον επικοινωνιακά) το θέμα της ανανέωσής του, την εβδομάδα πρίν απο το Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν το ξέρω (αν και υποψιάζομαι). Ακόμη και ο διεθνής κίπερ πάντως το γνώριζε, πως είχε τελειώσει για τον "δικέφαλο", δεν... παραμυθιάστηκε. Και πήγε...παρακάτω...

2/ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: τόσο στην πολύ ψαγμένη ελληνική πιάτσα αgents, όσο και σε κάποια δημοσιογραφικά Γραφεία σε Αθηνα και Πειραιά... πρωτο-κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες (σε στυλ...οφ δι ρεκορντ), πως "φλέρταρε" με τον Ολυμπιακό!! Για την ακρίβεια πως το περιβάλλον του  Αλέξανδρου Πασχαλάκη έστειλε "μήνυμα" στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά, πως ο διεθνής κίπερ είναι...διαθέσιμος κι ανοικτός σε συζήτηση/διαπραγμάτευση με τους Πρωταθλητές. Προφανώς περιμένοντας την...αντίδραση τους. Και όπως έμαθε η στήλη υπήρξε ανταπόκριση από τους "ερυθρόλευκους", μάλιστα εντός αυτής της εβδομάδας φέρεται να έγινε και (τουλάχιστον ένα) ραντεβού!!

3/ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: αντιλαμβάνεστε πως ήταν μια πολύ λεπτή υπόθεση και για αυτό όλες οι πλευρές δεν θα ήθελαν να διαρρεύσει το παραμικρό. Ο 32χρονος πορτιέρε, που προέρχεται απο μια σπουδαία σεζόν (54 ματς, 20 "καθαρές εστίες"), όπως φάνηκε δεν είχε πρόβλημα να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" κι ας προερχόταν απο σπουδαία καριέρα στον ΠΑΟΚ. Και στον Ολυμπιακό πάντως, παρότι διαθέτουν Βαλτσλίκ και Τζολάκη, δεν ήταν - σε πρώτο επίπεδο τουλάχιστον- αρνητικοί, μάλλον τους ιντρίγκαρε η προοπτική. Στο δια ταύτα τώρα, ο Πασχαλάκης από χθες είναι πολύ κοντά στην μετακινησή του σε ομάδα της Αραβίας. Με σούπερ αποδοχές, συγκεκριμένα 1.800.000 δολάρια ετησίως (ποσό που η πλευρά του διέρρεε)! Τεράστιο συμβόλαιο για τερματοφύλακα, που μπορεί να το πάρει γιατί ακριβώς θα πάει ως ελεύθερος!!

4/ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ: απο νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης γράφεται και λέγεται πως "επιστρέφει" στην ΑΕΚ ως αθλητικός διευθυντής! Για πολλούς είναι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός διευθυντής, τουλάχιστον επι ηγεσίας Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δικές του επιλογές (μεταξύ άλλων Βράνιες,Λιβάγια,Αραούχο) έφτιαξαν το πρωταθληματικό ρόστερ της Ένωσης αν και είχε αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Ο ιδιος πάντως, απο την Σουηδία χθες το απόγευμα, σε έναν φίλο του και σε ένα πρώην συνεργάτη του που επικοινώνησαν μαζί του (του έστειλαν και τα σχετικά ελληνικά δημοσιεύματα) διέψευδε. ¨Οχι μόνο πως έρχεται αλλά και ότι έστω είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να επιστρέψει!!! Και ήταν, όπως μου μεταφέρθηκε, πειστικότατος κι απόλυτος. Τι να σας πω... Κοντός ψαλμός αλληλλούια, για να φάνει αν ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς έλεγε αλήθεια και όλα αυτά είναι "παπάτζες" ή ήταν καλά "δασκαλεμένος" απο Αθήνα μεριά και για να μην διαρρεύσει τίποτα απο αυτόν (κάτι που σίγουρα  δεν θα άρεσε καθόλου στον Μελισσανίδη), έπαιξε... κόντρα/παραπλανητικό ρόλο.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έδιωξε ο Ζήκος από ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός - Δικαίωση Φαν Σχιπ - Ο θείος στον Σασμό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags