Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ανατροπήμε Κονέ, νέα πρόταση σε Παπαδημητρίου - Αυτός θα είναι ο... Καρεμπέ της ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 16:21:00

"Ανατροπή με Κονέ, νέα πρόταση σε Παπαδημητρίου - Αυτός θα είναι ο... Καρεμπέ της ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Ανατροπή με Κονέ, νέα πρόταση σε Παπαδημητρίου - Αυτός θα είναι ο... Καρεμπέ της ΑΕΚ"

Οι εξελίξεις στην Ένωση και οι αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Ο Κώστας Τσίλης, μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 για τις διοικητικές ανακατατάξεις που «ζυμώνονται» στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ αυτές τις μέρες.

Πριν αναφερθεί σε πρόσωπα συγκεκριμένα, είπε πως ίσως έπρεπε να ξεκινήσουν αυτές οι ανακατατάξεις από πρόσωπα που είανι υψηλότερα σε ιεραρχία. Και όχι με τον φροντιστή και τον υπεύθυνο ασφαλείας.

Για τους Κονέ-Παπαδημητρίου-Μαϊστόροβιτς

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Κονέ, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χάσει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θα μείνει ως έχει. Για εκείνον όμως που δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Όλα είναι πιθανά, ειδικά μία μετακίνησή του σε άλλο πόστο.

Τον ρόλο του Μπρούνο Άλβες

Εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς, διότι ο έμπειρος αμυντικός μόλις ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και δεν έχει κάποια εμπειρία στο διοικητικό κομμάτι. Αυτό είναι που προβληματίζει περισσότερο τους ανθρώπους της «Ένωσης». Αν έρθει, συζητιέται να έχει έναν ρόλο τύπου Καρεμπέ στον Ολυμπιακό.

Για τον Γεωργέα

Για τον Νίκο Γεωργέα, ο Κώστας Τσίλης ανέφερεπως είναι πιθανή και η δική του μετακίνηση. Από υπεύθυνος ακαδημιών, να μεταφερθεί στην πρώτη ομάδα και μάλιστα ως γενικός αρχηγός.

Τέλος, τόνισε πως μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει γίνει γνωστό το πλάνο και την τακτική που θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ακολουθήσει η ΑΕΚ. Γι’ αυτό και βρ΄σικεται αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags