Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης - ΠΑΟΚ: "Νόμιζε ήταν στην παραλία Θεσσαλονίκης ο Τζόλης - Σπάνιο αυτό που έγινε στη Νόριτς - Για ΠΑΟΚ μόνο..."
| 2022-05-30 10:00:00

"Νόμιζε ήταν παραλία Θεσσαλονίκης ο Τζόλης - Σπάνιο αυτό που έγινε στη Νόριτς - Για ΠΑΟΚ μόνο..."

του Γιώργου Κτενά
"Νόμιζε ήταν παραλία Θεσσαλονίκης ο Τζόλης - Σπάνιο αυτό που έγινε στη Νόριτς - Για ΠΑΟΚ μόνο..."

Γιατί... χάθηκε ο Έλληνας άσος και τα σενάρια επιστροφής στην Τούμπα! Τι πήγε στραβά στην πρώτη σεζόν του νεαρού στην Αγγλία, γιατί δεν προσαρμόστηκε και ο λόγος που μοιάζει απίθανο να τον αφήσουν τα "καναρίνια" να αποχωρήσει δανεικός.

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα από διάφορους κύκλους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ, κατά πόσο ο νεαρός εξτρέμ μπορεί να επιστρέψει στον Δικέφαλο.

Γιατί η Νόριτς τερμάτισε τελευταία στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν θα παίζει στην Τσάμπιονσιπ, με τον Έλληνα άσο να μην έχει κερδίσει έτσι κι αλλιώς την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για να δούμε τι ισχύει με την περίπτωση του Τζόλη.
 

"Νόμιζε ότι βρίσκεται στην παραλία Θεσσαλονίκης - Δουλειά και στη νοοτροπία - Θα έχει θέμα στη Νόριτς, αν..."


"Άργησε να καταλάβει τι είναι Αγγλία, νόμιζε ότι βρίσκεται στην παραλία Θεσσαλονίκης. Θέλει πολλή δουλειά στα πάντα, ακόμα και στη νοοτροπία. Ένα παράδειγμα: Έπαιξε Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ και πήγε και εκτέλεσε πέναλτι χωρίς να έχει εντολή από τον προπονητή του. Θέλει τακτική πειθαρχία, θέλει δουλειά. Ο Γιαννούλης, ας πούμε, προσαρμόστηκε πιο εύκολα και ξαναπήρε χρόνο - Στην Τσάμπιονσιπ, μάλιστα, θεωρώ ότι ο Γιαννούλης θα είναι βασικός αριστερός μπακ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Θεωρείς ότι τη νέα σεζόν μπορεί να βρει χώρο στην 11άδα;

"Αν κρατήσουν τον Ράσιτσα, θα έχει θέμα. Αν φύγει, που δε νομίζω να φύγει, έναν χρόνο είναι στην ομάδα, θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ για να ξαναβρεί ρόλο στην 11άδα. Γιατί η Τσάμπιονσιπ είναι πιο σκληρή, δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν ορισμένοι".

"Δεν θα τον θάψει ο προπονητής - Έτσι θα ξαναβρεί χρόνο" - Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ;

Γιατί δεν είχε παραπάνω χρόνο συμμετοχής;

"Ο Σμιθ είναι κλασσικός προπονητής που φτιάχνει ομάδες, δίνει χρόνο, δεν είναι τεχνικός που θα σε θάψει αν δεν δουλέψεις. Το θέμα είναι τι ξεσκαρτάρισμα θα κάνει. Παίζει συνήθως με τρεις πίσω από τον επιθετικό αλλά έχει 6-7 παίκτες ως επιλογή για αυτές τις θέσεις. Ίσως το καλοκαίρι, αν δουλέψει σωστά και πολύ, να ξαναβρεί χρόνο στην 11άδα ο Τζόλης".

Υπάρχει περίπτωση να τον δώσουν δανεικό;

"Δεν διώχνει η Νόριτς, έδωσε 11 εκατ. ευρώ για την αγορά του, κάτι που είναι πολύ σπάνιο για αυτη την ομάδα - Για αυτό και ανεβοκατεβαίνουν, πηραν 300 εκατ. από την άνοδο και έδωσαν 40 για την ενίσχυση".

Οπότε δεν υπάρχει, ρεαλιστικά, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο;

"Αν κάνουν τέτοια μόντα, τι να πω! Αλλά γενικά δεν δίνει δανεικούς. Ξόδεψε 11 εκατ. ευρώ για να τον πάρει και μετά από έναν χρόνο να τον δώσει δανεικό; Είναι low budget ομάδα και δεν ανοίγονται. Έχουν βέβαια έναν πολύ καλό τεχνικό διευθυντή, αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδα θα  κινηθούν φέτος".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό έφυγα από Ολυμπιακό - Πουλημένος στο Ελλάδα-Αλβανία - Φώναζε ο Μπέος... δείτε τον παππού"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags