Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελεσίγραφο" σε Ελ Αραμπί - Ήρθε πρόταση, σκάει μεγάλη πώληση στο Λιμάνι - Βρήκε χαφ ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-30 18:28:00

"Τελεσίγραφο" σε Ελ Αραμπί - Ήρθε πρόταση, σκάει μεγάλη πώληση στο Λιμάνι - Βρήκε χαφ ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελεσίγραφο" σε Ελ Αραμπί - Ήρθε πρόταση, σκάει μεγάλη πώληση στο Λιμάνι - Βρήκε χαφ ο Μαρτίνς!

Η τεράστια πρόταση στον Μαροκινό και ποιος θα φύγει με πολλά χρήματα; Το sportdog.gr παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του επιθετικού, τους παίκτες που βρίσκονται στη... βιτρίνα και τη μεγάλη ανατροπή που υπήρξε στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι αξιώνει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του προτείνει η ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει την προσφορά τους στον διεθνή Μαροκινό επιθετικό και είναι ίδια, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει πια, με εκείνη που έλαβε ότι είχε υπογράψει για πρώτη φορά στο Λιμάνι!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός προφανώς και αναγνωρίζει ότι ο Ελ Αραμπί είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει ποτέ από τον σύλλογο, αφήνει στην άκρη τον παράγοντα ηλικία και του δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει να συνεχίσει στο ρόστερ του.

Εδώ μπαίνει ένα "αλλά", καθώς οι Πειραιώτες έχουν την πληροφορία/βεβαιότητα ότι ο πεπειραμένος επιθετικός θέλει καλύτερη οικονομικά πρόταση για να υπογράψει! Δηλαδή πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ που του προσφέρουν τώρα οι Ερυθρόλευκοι, καθώς θεωρεί ότι αυτό το συμβόλαιο μπορεί να το βρει ξανά στα Εμιράτα!

Από το Λιμάνι πάντως, τη δεδομένη στιγμή, ξεκαθαρίζουν πως αν και είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει συμφωνία, δεν σκοπεύουν παράλληλα να μπουν σε πλειστηριασμό και να δώσουν παραπάνω χρήματα από την τωρινή τους προσφορά στον Ελ Αραμπί και δεν θέλουν επίσης να υπάρξει εκ νέου καθυστερήσει.

Άλλωστε, για τον Ολυμπιακό είναι κεντρικής σημασίας ζήτημα τι θα γίνει με τον βασικό επιθετικό, τα ακραία μπακ αλλά και τον εξτρέμ, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Μαρτίνς θέλει αυτές οι θέσεις να έχουν καλυφθεί πριν φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, για αυτό και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι αναφέρουν ότι αναμένεται να υπάρξουν άμεσα μεταγραφικές εξελίξεις...

Πρόταση για μεγάλη πώληση – Ανατροπή με Κανέ

Θεωρείται δεδομένο ότι στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις την επόμενη σεζόν, σε μια προσπάθεια των Ερυθρολεύκων να διορθώσουν τις μεταγραφικές αστοχίες του περασμένου καλοκαιριού, με παίκτες που δεν τους βγήκαν.

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να κάνει τουλάχιστον μια ηχηρή πώληση κάθε καλοκαίρι, κάτι που είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί και φέτος, αφού αναμένονται προτάσεις για βασικούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως ήδη έχει "σκάσει" η πρώτη προσφορά από το εξωτερικό για παίκτη των Πειραιωτών, δίχως όμως να έχει διαρρεύσει το όνομα.

Ο Μαντί Καμαρά θα βρίσκεται για ακόμα ένα καλοκαίρι στο επίκεντρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετοχές του Αφρικανού μέσου παραμένουν ψηλά, αφού είναι μόλις 25 ετών και διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία. Ο Καμαρά έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τα προηγούμενα χρόνια και μια μέτρια σεζόν, όπως αυτή που πραγματοποίησε, δεν αρκεί για να τον μετατρέψει σε... ξοφλημένο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος αποτέλεσε την αποκάλυψη της χρονιάς για τον Ολυμπιακό και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έβαλαν στο στόχαστρο ουκ ολίγων

ευρωπαϊκών ομάδων. Ανάλογο είναι το "γκελ" που κάνει στις αγορές και ο Παπέ Σισέ, μιας και η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αναμφίβολα η καλύτερή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να φτάσουν προτάσεις για τον Τικίνιο Σοάρες, κάτι που συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο. Με δεδομένο ότι η θέση του Βραζιλιάνου στο νέο ρόστερ δεν είναι διασφαλισμένη και ταυτόχρονα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει ακόμα ανανεώσει, η θέση του σέντερ φορ αποτελεί φλέγον ζήτημα για τον Ολυμπιακό.

Επειδή αναλύσαμε τα δεδομένα για παίκτες που μπορεί να φύγουν, κλείνοντας ας αναφερθούμε και σε έναν που... μένει. Ο λόγος για τον Μαμαντού Κανέ, τον παίκτη που αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη διαδικασία των πλέι οφ.

Ο μέσος από τη Γουινέα δούλεψε σκληρά, εκμεταλλεύτηκε τις αγωνιστικές ευκαιρίες που πήρε από τον Πέδρο Μαρτίνς και κέρδισε με την αξία του μία θέση στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κανέ θα ακολουθήσει κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στο νέο ρόστερ. Κάτι που λίγους μήνες νωρίτερα φάνταζε απίθανο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν τα δεδομένα για Ολυμπιακό λόγω Νότιγχαμ! Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Πάνω από 350 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags