Facebook Pixel Ντομίνγκο Μπλάνκο: Πάει για... ανατροπή η υπόθεση Μπλάνκο με ΠΑΟ; Ατάκες από άνθρωπο της Ιντεπετιέντε
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-01 17:34:00

Πάει για... ανατροπή η υπόθεση Μπλάνκο με ΠΑΟ; Ατάκες από άνθρωπο της Ιντεπετιέντε

Πάει για... ανατροπή η υπόθεση Μπλάνκο με ΠΑΟ; Ατάκες από άνθρωπο της Ιντεπετιέντε

Μπορεί στην Αργεντινή να αναφέρουν πως προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή να είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, κάτι που δίνει πλεονέκτημα στους Πράσινους, όμως ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας αλλάζει τα δεδομένα.

Ντομίνγκο Μπλάνκο: Την κατάλληλη προσφορά από το εξωτερικό φαίνεται ότι περιμένει ο 27χρονος Αργεντίνος μέσος σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της χώρας, μιας και ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει εκτός Λατινικής Αμερικής, με την Μπόκα και την Ιντεπετιέντε να συνεχίζουν τη... μάχη ώστε να υπογράψει.

«Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και τον Ντομίνγκο Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι σε εξέλιξη. Ο σύλλογος της Αργεντινής του έχει ήδη στείλει την πρότασή του και η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια του παίκτη. Στην Ιντεπεντιέντε ευελπιστούν ότι θα λάβουν άμεσα απάντηση, ενώ ακόμη και ο αρχηγός της ομάδας υπογράμμισε ότι οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να χωρίσουν γιατί άπαντες επιθυμούν να παραμείνει μέλος της ομάδας. Η επιθυμία του παίκτη είναι να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις των τελευταίων ετών και να εξασφαλιστεί οικονομικά. Ως εκ τούτου, προτεραιότητά του είναι να πάει στο εξωτερικό για να παίξει και περιμένει την κατάλληλη προσφορά», αναφέρει το ρεπορτάζ από την Αργεντινή, ενώ  την ίδια στιγμή ο Γενικός Γραμματέας της Ιντεπετιέντε νιώθει σίγουρος ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα.

«Εάν η Μπόκα καταθέσει μια προσφορά στον Ντομίνγκο Μπλάνκο, τότε η Ιντεπεντιέντε θα κάνει μεγαλύτερη. Θα παραμείνει στην ομάδα!», αναφέρει ο  Γιόγιο Μαλντονάντο για την υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags