Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Ζήτησε Καμαρά από Άρη ο Μαρτίνς - "5 εκατομμύρια πουλάει ο Καρυπίδης - Μαζί με Γκάρι, Ελ Αραμπί"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-01 17:00:00

Ζήτησε Καμαρά από Άρη ο Μαρτίνς - "5 εκατομμύρια πουλάει ο Καρυπίδης - Μαζί με Γκάρι, Ελ Αραμπί"

του Γιώργου Κτενά
Ζήτησε Καμαρά από Άρη ο Μαρτίνς - "5 εκατομμύρια πουλάει ο Καρυπίδης - Μαζί με Γκάρι, Ελ Αραμπί"

Ποιος Μαντσίνι; Άλλον παίκτη θέλουν στο Λιμάνι από Θεσσαλονίκη! Φούντωσαν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες για τις... ματιές των Πειραιωτών στον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Γιατί τον ξεχώρισε ο Πορτογάλος προπονητής και πώς θα χωρούσε στα πλάνα του;

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από το ρόστερ του Άρη, μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, φαίνεται ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και είναι ίσως ο πιο ποιοτικός/έτοιμος για α φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Ο επιθετικός από τη Μαυριτανία ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο ελληνικό πρωτάθλημα, από την Αγγλία όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Φούλαμ, και η μεταγραφή του είχε ξεσηκώσει (δικαίως!) ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Καμαρά δεν ήταν ποτέ στην καριέρα του ο γκολτζής τύπου Ελ Αραμπί, που θα έγραφε 20 γκολ τη σεζόν, παρόλα αυτά είναι ένας παίκτης που έχει μάθει να λειτουργεί σε συνθήκες ευρωπαϊκού στιλ ποδοσφαίρου και είναι πολύ-πολύ χρήσιμος σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακριβώς αυτό είναι που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Καμαρά, το γεγονός δηλαδή ότι μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως φουνταριστός αλλά, κυρίως, ως δεύτερος επιθετικός, εξτρέμ, 10άρι, κυνηγός. Για αυτό και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Μίντζα, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Άρη, προκειμένου να μάθουμε λεπτομέρειες για την υπόθεση του.

"Αυτός θα αποφασίσει για Καμαρά - 5 εκατ. για να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός - Γιατί να μην τα δώσει;"

"Είναι πολύ καλός παίκτης, πέτυχε 10 γκολ και 4 ασίστ, βοηθούσε πολύ την ομάδα στην επιθετική της λειτουργία. Ο Άρης τον απέκτησε από τη Φούλαμ με 3,5 εκατ. ευρώ και αμείβεται με 850.000 ευρώ συμβόλαιο τον χρόνο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο προπονητής θα το κρίνει αν πωλείται. Αλλά αν αποφασίσουν να τον πουλήσουν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ. Για να  να εξαργυρώσει το συμβόλαιό του: Τα χρήματα που έδωσε για αγορά ο Άρης αλλά και οι αποδοχές του παίκτη".

Μπορεί να δοθεί τέτοιο ποσό για μεταγραφή ανάμεσα σε ελληνικές ομάδες;

"Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, που είναι πρωταθλητής και αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει στη λίστα του παίκτες από το ρόστερ του Άρη, σημαίνει ότι η ομάδα και ο Καρυπίδης έχουν δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα. Άρα γιατί να μην δοθεί αυτό το ποσό για να αποκτηθεί ίσως ο καλύτερος παίκτη αυτής της ομάδας;".

 

"Δίδυμο-φωτιά με Ελ Αραμπί - πάνω από 10 γκολ με Ολυμπιακό - Με Μασούρα-Γκάρι στα άκρα"

Θεωρείς ότι στον Ολυμπιακό έχει θέση βασικού στην 11άδα;

"Μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό, είναι παίκτης με ευρωπαϊκή εμπειρία και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Μπορεί να παίξει και ως κλασικός φορ αλλά και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ταιριάζει και με τον Ελ Αραμπί, θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν δίδυμο-φωτιά και αν απαλλαγεί από την κεντρική ευθύνη του γκολ, τελικά να πετύχει και πάνω από τα 10 που έβαλε φέτος".

Τέλος, με βάση το σημερινό υλικό του Ολυμπιακού, με ποιους θεωρείς ότι θα ταίριαζε στην 11άδα;

"Σίγουρα με τους Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες στα άκρα, που είναι γρήγοροι, και ο Καμαρά να παίζει λίγο πιο πίσω από τον Ελ Αραμπί".
 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ύπουλο χτύπημα" Σεμέδο σε Ολυμπιακό - Απαντάει ο Μαρινάκης - Ανατροπή Πέλκα λόγω Λουτσέσκου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags