Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το... σήριαλ ΠΑΟΚ - Κρέσπο - Έσκασε γνωστή ομάδα που θέλει τον Ισπανό
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-01 20:20:00

Συνεχίζεται το... σήριαλ ΠΑΟΚ-Κρέσπο - Έσκασε γνωστή ομάδα που θέλει τον Ισπανό!

Sportdog Team
Συνεχίζεται το... σήριαλ ΠΑΟΚ-Κρέσπο - Έσκασε γνωστή ομάδα που θέλει τον Ισπανό!

Νέα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του έμπειρου αμυντικού του Δικεφάλου του Βορρά μιας και ακόμα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανανεώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει κάνει προτάσεις ανανέωσης σε Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Σβαμπ, η περίπτωση του Ισπανού όμως φαντάζει η δυσκολότερη μιας και υπάρχει μεγάλο χάσμα που δεν έχει γεφυρωθεί, κάτι που φαίνεται και από την απόκτηση του Νάσμπεργκ από πλευράς συλλόγου.

Την ίδια ώρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα goal.com.cy πως το ΑΠΟΕΛ θέλει να πάρει τον Ισπανό στόπερ.

"Ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατά την τελευταία 6ετία αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φιγουράρει ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κρέσπο, λοιπόν, μπήκε στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του ΑΠΟΕΛ καθώς η αξία του δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Παρά την ηλικία του, αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία σε υψηλό επίπεδο, κάτι εξάλλου που επιδεικνύουν από μόνες τους οι εμφανίσεις στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δεν πρόκειται για εύκολη επιλογή αφού όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, στα χέρια του υπάρχουν αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων και μία από άλλη ελληνική ομάδα...", αναφέρει το ρεπορτάζ για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags