ΠΑΟΚ: Στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπάρχει ειλημμένη απόφαση για εννέα ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας από τη θέση του τερματοφύλακα και φθάνοντας μέχρι τη θέση «9». Προφανώς στο κάδρο των συζητήσεων έχουν μπει και οι τέσσερις σωματοφύλακες του ΠΑΟΚ (Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Σβαμπ), στους οποίους έχει κατατεθεί πρόταση παραμονής.

Αναφορικά με τον Αυστριακό, η υπόθεση του οποίου είναι ανοιχτή, η συζήτηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αν και εφόσον ολοκληρωθεί θετικά, τότε κλείνει το παζλ των χαφ και ως εκ τούτου δεν θα γίνει κάποια κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ επί της ουσίας θα κουμπώσει στο γκρουπ των Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Αουγκούστο και Φιλίπε Σοάρες, με τον έμπειρο χαφ να είναι ο παίκτης που εισηγηθεί την παραμονή του ο Λουτσέσκου.

Προφανώς αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση δεδομένου πως για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες «σειρήνες», τότε το κενό του ποδοσφαιριστή που αφαιρείται από την εξίσωση της κουβέντας, θα αναπληρωθεί προκειμένου να υπάρχει απόλυτη ισορροπία στον άξονα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως ο Βραζιλιάνος συνεχίζει κανονικά στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφαν Σβαμπ την τρέχουσα περίοδο είναι με αστερίσκο και εκείνος που θα διαμορφώσει το τοπίο στον άξονα με τις επόμενες ημέρες να είναι αρκετά κομβικές δεδομένου πως θα σημειωθούν και οι τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SFINA.GR οι δυο πλευρές είναι σε πολύ καλό δρόμο για συμφωνία.

Από την άλλη, και στο δεξί άκρο της άμυνας δεν θα σημειωθούν αλλαγές καθώς δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Σάστρε που έρχεται να «κουμπώσει» με τον Λευτέρη Λύρατζη, που θεωρείται η αποκάλυψη της σεζόν για τους Θεσσαλονικείς. Σε αυτούς θα πρέπει να προσμετρηθεί και ο Τέιλορ, αν και υπάρχει διάθεση παραχώρησής του.

Πηγή: sfina.gr