Facebook Pixel Ζεράρ Πικέ: "Βόμβα" στην Ισπανία - Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ - Τον έπιασε με άλλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-01 21:46:00

"Βόμβα" στην Ισπανία - Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ - Τον έπιασε με άλλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" στην Ισπανία - Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ - Τον έπιασε με άλλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φωτιές" βάζει σκανδαλοθηρική εκπομπή που αναφέρει ότι ο άσος την Μπαρτσελόνα και η πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έτοιμοι να χωρίσουν λόγω... παραστρατήματος του Καταλανού.

Ζεράρ Πικέ: Συνέχεια στην... φωτιά που άναψε η εφημερίδα Periodico, πως ο Καταλανός ποδοσφαιριστής μένει τις τελευταίες μέρες μόνος του, βάζει η σκανδαλοθηρική εκπομπή Mamarazzis που αναφέρει ότι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα με την Σακίρα είναι στα πρόθυρα χωρισμού, λόγω εξωσυζυγικής σχέσης του πρώτου.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», τόνισε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ισπανός διεθνής μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της καταλανικής πρωτεύουσας και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με γυναικείες παρουσίες, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για το νέο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω), με τους στίχους να μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης και το οποίο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον αρχηγό των Μπλαουγκράνα, ενώ τονίζεται πως τον Μάρτιο και μετά, το ζευγάρι δεν έχει καμία κοινή φωτογραφία στο social media, κάτι που δεν συνήθιζε παλιότερα.

«Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιμπιθα, η Σακίρα είχε μαζί της τους δύο γιους της Σάσα και Μίλαν και όχι τον Ζεράρ Πικέ, κι έδειχνε λυπημένη και πεσμένη, τώρα ξέρουμε το γιατί», ανέφερε η ίδια πηγή, που θεωρεί πια θέμα χρόνου το επίσημο διαζύγιο ανάμεσα σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags