Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιον ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - Ανατροπή με Αραούχο - Ψάχνει ομάδα ο Ανσαριφάρντ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 13:09:00

Ποιον ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - Ανατροπή με Αραούχο - Ψάχνει ομάδα ο Ανσαριφάρντ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιον ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - Ανατροπή με Αραούχο - Ψάχνει ομάδα ο Ανσαριφάρντ!

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στην Ένωση και έρχονται άμεσα ανακοινώσεις. Ποια είναι η πρώτη μεταγραφή που θέλει ο Αργεντινός προπονητής, γιατί υπάρχει... θέμα με τον Αργεντινό επιθετικό και το μέλλον του Ιρανού που θα είναι εκτός ΑΕΚ.
 

Δεκάδες ποδοσφαιριστές παρακολουθεί αυτή τη στιγμή ο Ματίας Αλμέιδα (υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι μπορεί να είναι πάνω από 15-20!), προκειμένου να υπάρξουν άμεσα οι εξελίξεις που περιμένουν όλοι για την ενίσχυση.

Αυτές τις ημέρες γίνονται οι επαφές και οι διεργασίες του Αργεντινού προπονητή με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσέγγιση σε κάποιες περιπτώσεις και, λογικά, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις και, γιατί όχι, σε ανακοινώσεις.

Από τα ονόματα που κυκλοφορούν ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αλμέιδα, χωρίς να σημαίνει ότι δεδομένα θα έρθει. Αλλά όντως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να το κάνει, καθώς ο προπονητής τον πιστεύει πολύ, γνωρίζονται καλά και υπάρχουν ρεαλιστικές προοπτικές για να έρθει στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ, εξάλλου, θα έρθει και επιθετικός, στη θέση του Καρίμ Ανσιραφάρντ που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως σας μεταφέραμε και σχετικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr. Με μια παράμετρο όμως: Ο επιθετικός που θα έρθει θα μοιάζει με τον Ιρανό, θα είναι πιο πολύ για το "κουτί", που θα μπορεί να παίζει και παρέα με τον Σέρχιο Αραούχο αν χρειαστεί!

Με μια μικρή σημείωση: Ο Αλμέιδα δεν σκοπεύει να παίζει με δύο επιθετικούς, αλλά με έναν. Από αυτή τη σκέψη εκκινεί η θητεία του στον σύλλογο, να παίζει με ένα επιθετικό δηλαδή, και κάποιες φορές να ταιριάζουν Αραούχο και ο νέος φορ (άρα να έχουν αντίθετα στοιχεία) για να παίξουν μαζί στην ίδια 11άδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags