Facebook Pixel Μπάχαλο! Με ποια απάτησε ο Πικέ τη Σακίρα;
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 21:57:00

Μπάχαλο! Με ποια γυναίκα απάτησε ο Πικέ την Σακίρα; - Φήμες για μητέρα παίκτη της Μπάρτσα

Sportdog Team
Μπάχαλο! Με ποια γυναίκα απάτησε ο Πικέ την Σακίρα; - Φήμες για μητέρα παίκτη της Μπάρτσα

Συνέχεια στην κρίση που υπάρχει στον γάμο του Καταλανού ποδοσφαιριστή και της Κολομβιανής τραγουδίστριας δίνουν τα ισπανικά σκανδαλοθηρικά Μέσα φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το τρίτο πρόσωπο.

Ζεράρ Πικέ: Καμία διάψευση, από πουθενά, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην είδηση που έκανε γνωστή οι Mamarazzis σχετικά με την απιστία του Καταλανού αμυντικού προς την Σακίρα και την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο, με Μέσα της Ισπανίας να επιβεβαιώνουν πως τον τελευταίο καιρό ο διεθνής αμυντικός χει γίνει αχώριστος με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και έχουν πάρει σβάρνα τα καλύτερα κλαμπ της Βαρκελώνης, όπου κλείνουν πριβέ δωμάτια για να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Emilio Pérez de Rozas από το περιοδικό Cuore πήγε το θέμα ακόμα παρακάτω δίνοντας λεπτομέρειες  για το τρίτο πρόσωπο.

«Είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και η οποία εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις», αναφέρουν για την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και την Σακίρα χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Σύμφωνα με το fr.blastingnews.com, ο Πικέ φέρεται να απάτησε την Σακίρα με την μητέρα του Γκάβι, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπάρτσα να μην γνωρίζει για τη σχέση αυτή. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ένας Τούρκος δημοσιογράφος με ένα tweet.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags