Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος... Κάμπελ για τον Ολυμπιακό - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Εξτρέμ με σέντρα και 1vs1"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 20:47:00

Νέος... Κάμπελ για τον Ολυμπιακό - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Εξτρέμ με σέντρα και 1vs1"!

του Γιώργου Κτενά
Νέος... Κάμπελ για τον Ολυμπιακό - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Εξτρέμ με σέντρα και 1vs1"!

Ανήκει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και αποτελεί σούπερ περίπτωση. Το Sportdog παρουσιάζει τον Ρις Νέλσον, ο οποίος επέστρεψε στη μεταγραφική επικαιρότητα των πρωταθλητών Ελλάδας και... θυμίζει τον Τζόελ Κάμπελ.

Ολυμπιακός: Για μία ακόμα φορά το όνομα του διεθνή Άγγλου εξτρέμ, Ρις Νέλσον, έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, καθώς η Άρσεναλ δεν τον υπολογίζει στο ρόστερ της και, προφανώς, θα μπορούσε να βρεθεί μια άκρη για να έρθει στο Λιμάνι.

Η περίπτωσή του, άλλωστε, είναι από εκείνες που ενδιαφέρον τους Πειραιώτες: Νεαρός, με εμπειρία σε τεράστιο κλαμπ και όλα τα στοιχεία για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μέσω του Ολυμπιακού.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει παρακολουθεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 22χρονος άσος φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φέγενορντ, με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

"Για αυτό έχασε τον πρώτο γύρο φέτος - Κλασσικός εξτρέμ - Δεν είναι για την Άρσενα΄λ"

"Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Φέγενορντ, που θέλει να τον κρατήσει γιατί φέτος αν και τον πήραν για εναλλακτική λύση κατέληξε να παίζει βασικός στον δεύτερο γύρο - Παρότι είχαν φέρει παίκτη για τη θεση του. Άργησε να πάρει μπρος, ο πρώτος γύρος πήγε σχεδόν χαμένος και επειδή έπαιζε στα αριστερά", ανέφερε, αρχικά, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όταν στον δεύτερο γύρο άρχισε να παίζει δεξιά, δεν άφησε τη θέση του. Κλασσικός εξτρέμ, που κυνηγάει το ένας με έναν, τον βόλεψε το ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά δε νομίζω ότι είναι για Άρσεναλ".

"Καμία σύγκριση με εξτρέμ του Ολυμπιακού - Εύκολα βασικός στον Ολυμπιακό - Θα κάνει τη διαφορά φέτος"

Σε σχέση με τους νυν εξτρέμ του Ολυμπιακού τι θα μπορούσαμε να πούμε;

"Δεν υπάρχει σύγκριση με τους φετινούς εξτρέμ, έμαθε και τακτικά να δουλεύει στην Ολλανδία, τον δούλεψε ο προπονητής και στο δεύτερο γύρο πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του".

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Είναι πολύ γρήγορος, δεν πατούσε πολύ περιοχή φέτος, ειδικά στην Ολλανδία που σκοράρουν πολύ, αλλά κυνηγάει το 1 με 1, βγάζει σωστές σέντρες. Είναι τακτικά έτοιμος, σε ομάδα που θα εχει χρόνο συμμετοχής φέτος πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά. Τον ζήτησε ήδη η Φέγενορντ, για να ανανεώσει τον δανεισμό του, αλλά η Άρσεναλ θέλει να πάρει όσα περισσότερα γίνεται από την περίπτωσή του".

Οπότε θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί ως βασικός στον Ολυμπιακό.

"Πηγαίνει για δεξιος εξτρέμ, αυτή είναι η θέση του, παρότι μπορεί και αριστερά. Εύκολα παίζει βασικός στον Ολυμπιακό, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό, "σκάει" μεταγραφή έκπληξη - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς, "μήνυμα" σε ξένο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags