Facebook Pixel Μήνυμα Δημάτου που θα συζητηθεί για το "διαζύγιο" με ΑΕΚ - Τι αναφέρει για Μελισσανίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 21:43:00

Μήνυμα Δημάτου που θα συζητηθεί για το "διαζύγιο" με ΑΕΚ - Τι αναφέρει για Μελισσανίδη

Sportdog Team
Μήνυμα Δημάτου που θα συζητηθεί για το "διαζύγιο" με ΑΕΚ - Τι αναφέρει για Μελισσανίδη

Ο Ανδρέας Δημάτος αποχαιρέτησε την Ένωση, καθώς αποτελεί παρελθόν από το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, με τους Τάσο Τσατάλη και Γιάννη Καραλή να τον διαδέχονται.

Ο Ανδρέας Δημάτος είπε το δικό του "αντίο" στην ΑΕΚ μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην Ένωση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Γιάννη Καραλή και Τάσο Τσατάλη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ανδρέας Δημάτος:

«Μετά από τόσες ανακοινώσεις… ολοκλήρωσης συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν νομοτελειακό ότι κάποια στιγμή θα υπ-έγραφα και τη δική μου! Επτά χρόνια, άλλωστε, στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελούν ικανό διάστημα με αναπόφευκτη τη φθορά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την πολύ μεγάλη ευκαιρία, που μου έδωσε για ένα τόσο όμορφο ταξίδι.

Μπορεί οι πίκρες να ήταν περισσότερες από τις χαρές, ειδικά το τελευταίο πραγματικά εξοντωτικό χρονικό διάστημα, αλλά τις μεγάλες στιγμές αυτής της επταετίας με πρώτη τη βραδιά του Αγιασμού στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας τον Ιούλιο του 2017 και φυσικά το Κύπελλο του 2016 και το πρωτάθλημα του 2018 δεν θα τις αντάλλασσα με τίποτα στον κόσμο. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έζησα με όλη μου την ένταση πολλές τέτοιες στιγμές δίπλα σε πολύ σημαντικούς επαγγελματίες, οι οποίες δεν ακυρώνονται, στην ψυχή μου, από το πικρό φινάλε.

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον έζησα και τον είχα δίπλα μου στην πραγματικά πιο δύσκολη στιγμή τη δική μου και της οικογένειάς μου και δεν περίμενα φυσικά αυτή την επταετία για να καταλάβω το ποιος είναι και το τι σημαίνει για την ΑΕΚ να κρατάει τις τύχες της στα χέρια του.



Σέβομαι όλες τις απόψεις και τη διατυπωμένη κριτική στο πρόσωπό μου για το βαθμό ανταπόκρισης στα καθήκοντά μου στο διάστημα της θητείας μου. Αλλωστε ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί και να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί σε μία τόσο μεγάλη αποτυχία –κυρίως- της εφετινής σεζόν, που προκάλεσε τεράστια πίκρα στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και την αναγκαιότητα των αλλαγών.

Το πρώτο μου μέλημα –ασχέτως του αν τα κατάφερα ή όχι- ήταν να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια της ΑΕΚ μακριά από τη χυδαιότητα και την τοξικότητα, που κάποια στιγμή θα πρέπει να αποβάλλουμε από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω μου παραμένει ότι η επικοινωνιακή ανακύκλωση υψηλών τόνων, οι «εμφυλιοπολεμικές» τακτικές και το κυνήγι των «εχθρών» εξυπηρετούν μόνο τον αποπροσανατολισμό και καταδεικνύουν αδυναμία.

Και η ΑΕΚ ούτε αδύναμη είναι, ούτε ανυπεράσπιστη, ούτε χρειάζεται προστασία. Για την ΑΕΚ ο μοναδικός αντίπαλος είναι η δική της εσωστρέφεια και τα δικά της προβλήματα, στα οποία καλείται να βρει τις λύσεις και εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου να τις βρει για να πετάξει και πάλι ψηλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πραγματικά αξιόλογους συναδέλφους στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, που για μένα αποτέλεσαν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που είχα ποτέ, τους προπονητές, ποδοσφαιριστές και όλο το σταφ στα Σπάτα με τους οποίους συνεργάστηκα, τους δημοσιογράφους στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά και τους… αντίπαλους συναδέλφους στα γραφεία Τύπου των άλλων ομάδων για την εκτίμησή τους.

Καλή επιτυχία στους δύο πολύ καλούς συναδέλφους και φίλους, Γιάννη Καραλή και Τάσο Τσατάλη, στα νέα τους καθήκοντα, όπως φυσικά και στο υπόλοιπο τιμ στη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ, την αξία του οποίου γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Τα τείχη της ΑΕΚ (λίγο έμεινε ακόμα) θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-φωτιά: "Ντου από την ΑΕΚ για πρώην άσο του Ολυμπιακού - Μάχη με ιταλικές ομάδες"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags