Άρης: Οι αναζητήσεις ποδοσφαιριστών από την ισπανική αγορά δεν περιορίζονται αποκλειστικά στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης και από την πρώτη στιγμή σημειώθηκε πως Χερμάν Μπούργος και Θόδωρος Καρυπίδης θα επιχειρήσουν να ανοίξουν κι άλλες πόρτες, πλην της Ατλέτικο.
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές και στον Άρη έχουν ήδη τσεκάρει κάποιες από αυτές. Πρόκειται για τον Μίκα Μάρμολ και τον Σάντι Ράμος.
Ο Μαρμόλ είναι «προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και τη φετινή σεζόν μέτρησε 36 συμμετοχές και ένα γκολ με τη Β΄ ομάδα των Καταλανών, αγωνιζόμενος τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ.
Ο Ράμος αποκτήθηκε το 2020, ως ελεύθερος, από την Μπόκα Τζούνιορς, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και τη φετινή σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.
Αμφότεροι βρίσκονται στο μπλοκάκι του Μπούργος ως επιλογές, όχι όμως οι μοναδικές που τον απασχολούν από την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για δύο αξιόλογες περιπτώσεις που έχουν όμως τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, ειδικά αυτή του Μάρμολ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, βρίσκεται στο… ραντάρ ομάδων όπως είναι η Σεβίλλη, η Σαραγόσα αλλά και η Ντόρτμουντ.
Πηγή: metrosport.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο