Facebook Pixel Πρόλαβε τους "μεγάλους" ο ΠΑΟΚ, φέρνει και… Ζίβκοβιτς ο Μπότο - "Μαχαίρι" στα συμβόλαια από Ιβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-03 17:56:00

Πρόλαβε τους "μεγάλους" ο ΠΑΟΚ, φέρνει και… Ζίβκοβιτς ο Μπότο - "Μαχαίρι" στα συμβόλαια από Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρόλαβε τους "μεγάλους" ο ΠΑΟΚ, φέρνει και… Ζίβκοβιτς ο Μπότο - "Μαχαίρι" στα συμβόλαια από Ιβάν!

Οι μειώσεις, ο αντι-Πασχαλάκης και οι επόμενοι μετά τον Κουαλιάτα! Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου... τρέχουν τον σχεδιασμό για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και ήδη έχουν εντοπίσει τους παίκτες που θέλουν στην Τούμπα. Η απόφαση για τις ανανεώσεις και νέες ανακοινώσεις.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα ήταν η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ που ανακοινώθηκε για τη νέα σεζόν, ενώ λίγο πριν από την ολοκλήρωση βρίσκεται και η απόκτηση του Ράφα Σοάρες.

Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει η περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, για τον οποίο η Γκόριτσα θα ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησής του από τον Άγιαξ και έπειτα ο Δικέφαλος θα τον αγοράσει από την Γκόριτσα. Δεν είναι και το πιο βατό και εύκολο σενάριο, αλλά φαίνεται ότι αυτό θα γίνει, αφού ο νεαρός άσος είναι ο Νο1 στη λίστα του Ζοσέ Μπότο για αντι-Πασχαλάκης.

Θα έρθουν στη συνέχεια δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί, που τα ονόματά τους δεν έχουν εμφανιστεί στο ρεπορτάζ αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι προχωρημένες. Δεν είναι ο Αλ Ταμάρι ένας από αυτούς τους δύο, παρά τα όσα έχουν γράψει στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες. Οι ακραίοι που θα έρθουν θα είναι παίκτες τύπου Ζίβκοβιτς, που θα παίζουν στον χώρο και θα συγκλίνουν προς τα μέσα δηλαδή, στη γνωστό ηλικιακό target group των 23-26

Στο θέμα των ανανεώσεων φαίνεται ότι δεν υπάρχει πνεύμα παραμονής από τον Κρέσπο (με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ φαίνεται ότι είναι διαφορετικά τα δεδομένα), καθώς θεωρεί ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ήταν καλύτερη - Ειδικά με την παρουσία που έχει στην ομάδα από το 2016.

Η αμοιβή του είναι στις 500.000 ευρώ, ο Δικέφαλος του προσφέρει τα μισά, αλλά ο Ισπανός αμυντικός θεωρεί ότι αξίζει κάτι παραπάνω.

Πρόλαβε τους… μεγάλους της Πορτογαλίας

Κινήσεις που δείχνουν ότι ο Δικέφαλος θα ανανεώσει τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ηλικία το ρόστερ του, γίνονται το τελευταίο διάστημα και όχι μονο.

Για παράδειγμα ο Αντρέ Ρικάρντο είναι σπουδαίο ταλέντο, που τον έχει κλείσει από τον χειμώνα ο Δικέφαλος, αλλά τώρα έγινε γνωστό ότι θα έρθει την πρώτη ομάδα! Το βασικό σκεπτικό ήταν, τον χειμώνα, να έρθει για τη δεύτερη ομάδα των θεσσαλονικέων, καθώς και στη Φαμαλικάο στη δεύτερη ομάδα της έπαιζε και είχε ελάχιστες συμμετοχές με την πρώτη.

Αλλά το πιθανότερο σενάριο, πια, είναι να βρεθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ (όπως θα συμβεί και άλλους της β΄ ομάδας) ώστε να κρίνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αν μπορεί να σταθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα ή να θα τον δώσει στον Πάμπλο Γκαρσία για να τον ψήσει.

Ο Μπότο ήθελε να προλάβει για τον Ρικάρντο πριν ασχοληθούν μεγάλες πορτογαλικές ομάδες, καθώς ο παίκτης είναι στην ηλικία του Λύρατζη και του Τσιγγάρα.

Προφανώς δεν θα έρθουν μόνο ο πιτσιρικάδες, καθώς έτσι και αλλιώς εκείνοι που θα ανανεώσουν (Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Βιεϊρίνια) είναι μπαρουτοκαπνισμένοι. Ενώ αναμένεται να γίνουν και μεταγραφές σε λίγο πιο μεγάλες ηλικίες - Για παράδειγμα ο Ράφα Σοάρες είναι 27 ετών και επίσης με πολλές εμπειρίες για να έρθει και να πάρει φανέλα βασικού.

Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ είναι σε διαδικασία να έρθουν στην Ελλάδα, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Κοτάρσκι και την υπόθεση της αγοράς του από την Γκόριτσα. Ώστε μετά ο Δικέφαλος να τον αποκτήσει από εκεί και όχι από τον Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή λόγω Σαββίδη - Η 11αδα του ΠΑΟΚ στα προκριματικά - Τι έγινε με Κούτσια και Κωνσταντέλια;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags