Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικές ατάκες για τον Νάσμπεργκ και τον ΠΑΟΚ - Αυτό ισχύει με την Βαλερένγκα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-04 17:12:00

Σημαντικές ατάκες για τον Νάσμπεργκ και τον ΠΑΟΚ - Αυτό ισχύει με την Βαλερένγκα

Sportdog Team
Σημαντικές ατάκες για τον Νάσμπεργκ και τον ΠΑΟΚ - Αυτό ισχύει με την Βαλερένγκα

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος όπου ζει και εργάζεται στη Νορβηγία και αναφέρθηκε στην περίπτωση του νεαρού στόπερ που είναι ένα βήμα πριν τον Δικέφαλο του Βορρά.

Γιώργος Σχιζοδήμος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος που ζει στη Νορβηγία μίλησε αναφορικά με τον Ιβάν Νάσμπεργκ που, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει από τις πρώτες μεταγραφές του Δικεφάλου, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας τους, σημειώνοντας πως η Βαλερένγκα δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα για το συμβόλαιο του.

«Πριν τρεις αναμετρήσεις τραυματίστηκε και δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια. Μπορεί η ομάδα της Βαλερένγκα να μην τον έβαζε και για δικούς της λόγους, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ η ομάδα δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Στο τελευταίο παιχνίδι παιχνίδι που δεν έπαιξε η ομάδα του δέχθηκε τέσσερα γκολ, με το ένα από αυτά να το βάζει ο Νίλσεν Περέιρα που αγωνίζεται πλέον ως βασικός και έχει σκοράρει δύο γκολ», είπε ο Γιώργος Σχιζοδήμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags