Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνει ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ - Μήνυμα Σαββίδη
| 2022-06-04 20:56:00

Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνει ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ - Μήνυμα Σαββίδη

Sportdog Team
Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνει ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ - Μήνυμα Σαββίδη

Γεννημένος 9 Φεβρουαρίου 1987, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συμπλήρωσε τα 35 του χρόνια και οδεύει προς τα 36, ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος πού θα παίξει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο…

ΠΑΟΚ: Γεννημένος 9 Φεβρουαρίου 1987, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συμπλήρωσε τα 35 του χρόνια και οδεύει προς τα 36, ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος πού θα παίξει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση μείωσης του συμβολαίου του κατά 50%, προκειμένου να τον κρατήσει και του χρόνου (θυμίζουμε 36 ετών θα είναι), αλλά ο Ισπανός σέντερ μπακ, που είναι φιλότιμος αγωνιστικά, αλλά όχι και… Μπεκενμπάουερ, θέλει το περσινό του συμβόλαιο (700.000 ευρώ)!

Το νούμερο είναι μεγάλο, όπως και η διαφορά, αλλά ο Κρέσπο “πατάει” πάνω στην υπόσχεση που του έδωσε ο… Λουτσέσκου, ότι θα τον κρατήσει στην ομάδα (με λεφτά του Σαββίδη, φυσικά).

Το “παιχνίδι” αυτό δεν αρέσει στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που έχει αποφασίσει να μην δώσει ούτε ευρώ παραπάνω από αυτά που πράγματι αξίζει ο κάθε παίκτης και η ατάκα “ας πάει αλλού να βρει 700.000 για να δούμε εάν θα του τα δώσει κάποια ομάδα”, κυριαρχεί στον ΠΑΟΚ.

Σε θέλουμε άλλη μια χρονιά και σου προτείνουμε να πάρεις 400.000 ευρώ”, του είπαν, αλλά ο Κρέσπο, αρνήθηκε, περιμένοντας να υλοποιήσει την υπόσχεσή του ο Λουτσέσκου, όπως είχε κάνει με τον Βαρέλα, για τον οποίο ζήτησε να γίνει τριετές συμβόλαιο με 1.1 εκ. το χρόνο και είδαμε τα αποτελέσματα.

Δεν την “ξαναπατάει” ο Σαββίδης…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags