Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για παικταρά της Μπεσίκτας από Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-05 10:50:00

Σοβαρό ενδιαφέρον για παικταρά της Μπεσίκτας από Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοβαρό ενδιαφέρον για παικταρά της Μπεσίκτας από Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομά του έχει "παίξει" και στο παρελθόν για τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο τώρα γίνεται λόγος για σοβαρό ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο φέρνουν οι Τούρκοι για άλλη μια φορά για τον Ολυμπιακό το όνομα του Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε απασχολήσει τους πρωταθλητές και τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Καναδός επιθετικός είχε μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας, αλλά όπως τονίζεται, δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα ο παίκτης να ψάχνει, ήδη, τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, παρότι γράφεται ότι ιδανικά θα ήθελε μια πρόταση από την Αγγλία.

Πάντως, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League, τότε θα αποτελέσει ένα καλό δέλεαρ για τον Λάριν, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπασακσεχίρ, η οποία θα παίζει στο Conference League τη νέα σεζόν.

Το κασέ του Λάριν υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και ο τουρκικός Τύπος εκτιμά ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι σοβαρό. Τη σεζόν που τελείωσε έπαιξε σε 38 αγώνες, με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags