Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Εκκαθάριση" Μπότο - Στον... αέρα κορυφαίος άσος με συμβόλαιο - Διαφωνεί ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-05 12:30:00

"Εκκαθάριση" Μπότο στον ΠΑΟΚ - Στον... αέρα κορυφαίος άσος με συμβόλαιο - Διαφωνεί ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Εκκαθάριση" Μπότο στον ΠΑΟΚ - Στον... αέρα κορυφαίος άσος με συμβόλαιο - Διαφωνεί ο Λουτσέσκου

"Αγαπημένο παιδί" του Ραζβάν, όμως ο Πορτογάλος θέλει να τον διώξει! Μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις, ακόμα και παικτών που έχουν συμβόλαια. Ακόμα και κάποιων που θεωρούνται από τους... εκλεκτούς του προπονητή!

Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, με βάση το κακό ξεκίνημά του στη σεζόν, καθώς η ομάδα εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

Μέρος σε αυτό το μερίδιο της επιτυχίας είχε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα στην περίπτωσή του: Ένα μέρος από το μερίδιο της επιτυχίας και μάλιστα (αναλογικά με την αμοιβή του και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον) μικρό, είναι που μπορεί να του πιστώσει κάποιος!

Γιατί ο Μαροκινός επιθετικός έχει ευπάθεια στους τραυματισμούς και κάθε φορά που θα παίξει σε διαδοχικά παιχνίδια, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα βρεθεί στα πιτς. Κάτι που ήταν γνωστό ήδη από την καριέρα του στην Ιταλία και αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να στεριώσει και να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα όπως είναι η Νάπολι.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι με το που ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Δικέφαλο, ο Καντουρί δεν έφυγε για διακοπές αλλά για την Ιταλία, προκειμένου να βρεθεί σε ένα εξειδικευμένο κέντρο (ισοκινητικής) για να βρει τι φταίει με την ευπάθεια στους τραυματισμούς που παρουσιάζει.

Ο ΠΑΟΚ έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ομάρ Ελ Καντουρί και έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει και για έναν ακόμα μετά από το 2023. Παρόλα αυτά στην ομάδα δεν πετούν τη σκούφια τους για αυτή την προοπτική, ακριβώς γιατί ναι μεν αναγνωρίζουν την ποιότητά του, αλλά δεν μπορεί ο Λουτσέσκου να στηριχτεί πάνω του και να περιμένει ότι θα πάρει πράγματα με συνέπεια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τι ισχύει εντός και εκτός Δικέφαλου, δεν αποκλείεται προς το τέλος του καλοκαιριού να υπάρξουν εξελίξεις. Δηλαδή; Αν η ομάδα έχει πληρότητα στις θέσεις μεσοεπιθετικά, με βάση όσους έχουν συνεχίσει και όσους έχουν έρθει με μεταγραφή, δεν αποκλείεται να ψαχτεί ο τρόπος για να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιό του ο σύλλογος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Αγοράζουν ομάδα Αμερικανοί επενδυτές - "Μεταγραφή" ο Μπέος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags