Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπακ των 21 εκατ. "έχασε" τη θέση στον Ολυμπιακό από Ρέαμπτσιουκ - Έλληνας άσος για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-05 15:05:00

Μπακ των 21 εκατ. "έχασε" τη θέση στον Ολυμπιακό από Ρέαμπτσιουκ - Έλληνας άσος για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

BoxtoBox
Μπακ των 21 εκατ. "έχασε" τη θέση στον Ολυμπιακό από Ρέαμπτσιουκ - Έλληνας άσος για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Ο άσος της Ίντερ, το... φλερτ με το Λιμάνι και η "μάχη" των Δικεφάλων! Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος μπακ που απασχόλησε τους Πειραιώτες, γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα και ποιος είναι ο διεθνής άσος που... φλερτάρει με την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Το 2017 η Ίντερ έδωσε 21 εκατ.ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Νις. Ένα χρόνο νωρίτερα η γαλλική ομάδα είχε δώσει 2 εκατ.ευρώ στη Γκιμαράες για τον αποκτήσει. Τον χειμώνα της σεζόν 2020/21 αλλά και πέρυσι το καλοκαίρι συζητήθηκε στον Ολυμπιακό για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τελικά οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σε πρώτη φάση και πέρυσι αρκέστηκαν στην έξτρα λύση του Μίχαλ Καρμπόβνικ που παίζει και αριστερά και δεξιά αλλά απογοήτευσε και τέθηκε στο περιθώριο.

Για τον Νταλμπέρτ Ενρίκε ο λόγος, τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Ίντερ. Ένας παίκτης που συνηθίζει να αλλάζει ομάδες. Το 2019 δόθηκε δανεικός από την Ίντερ στη Φιορεντίνα. Το 2020 δόθηκε δανεικός στη Ρεν και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην Κάλιαρι που υποβιβάστηκε!

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι εκεί συναγωνίζονταν για τη θέση στο αριστερό άκρο έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο Έλληνας είχε 30 συμμετοχές, 1 γκολ σε 1.912 λεπτά και ο Βραζιλιάνος 31 συμμετοχές, 2 ασίστ σε 2.302 λεπτά. Δηλαδή ο Νταλμπέρτ έπαιξε περισσότερο από τον Λυκογιάννη ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος και έχει ήδη μπλεχτεί το όνομά του με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και στην Ιταλία με Σαλερνιτάνα και Λέτσε.

Όσον αφορά στον Νταλμπέρτ, έχει δεχθεί πολλή κριτική για τη φετινή του σεζόν. Δεν απέδωσε σύμφωνα με αυτά που μπορούσε και ήλπιζαν και δεν βοήθησε την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πλέον, όπως γράφουν οι ρεπόρτερ της Ίντερ, αυτό που θέλουν οι νερατζούρι είναι να βρεθεί ομάδα για να τον πάρει οριστικά αφού το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Η Ίντερ δεν θα τον χρησιμοποιήσει και ψάχνει ενδιαφερόμενο να τον παραχωρήσει. Προ ημερών γράφτηκε από Ιταλό δημοσιογράφο ότι τον ήθελε η Μπρεστ αλλά διαψεύστηκε με ειρωνικό τρόπο από τον αθλητικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Γκρεγκορί Λορένζι, αφού στην πραγματικότητα ο δημοσιογράφος θέλησε να... ανακινήσει / δημιουργήσει θέμα προτείνοντας (!) ουσιαστικά τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τα μηνύματα που δημοσιοποίησε το στέλεχος της Μπρεστ.

Όπως αποδεικνύεται, αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εκ των προτέρων πως θα τσουλήσει μία συνεργασία, ο Ολυμπιακός έκανε καλά που προτίμησε τον Ρεάμπτσιουκ δύο χειμώνες πριν αντί του Νταλμπέρτ. Βεβαίως, θα μπορούσε ο Βραζιλιάνος να έχει ταιριάξει στο λιμάνι και να τα πήγαινε περίφημα. Ποιός ξέρει; Με την απορία θα μείνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πακέτο Σβάρνας-Αλμπάνης - Με... μισή τιμή ο Παπανικολάου στο Λιμάνι - "Ζημιά" με Μασούρα-Μπουχαλάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags