Facebook Pixel ΑΕΚ: Έρχεται ηχηρή μεταγραφή βόμβα - Δείτε στο Sportdog!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 08:47:00

Σκάει βόμβα! Ηχηρή μεταγραφή στην ΑΕΚ εντός της εβδομάδας – Αυτή είναι η πρώτη κίνηση Κουχάρσκι;

Sportdog Team
Σκάει βόμβα! Ηχηρή μεταγραφή στην ΑΕΚ εντός της εβδομάδας – Αυτή είναι η πρώτη κίνηση Κουχάρσκι;

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Παίκτης με πολύ μεγάλη χρηματιστηριακή αξία που θα μπορούσε να βρει προτάσεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΑΕΚ: Στα μεταγραφικά θέματα επικεντρώνεται τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Τύπος. Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της Ένωσης σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στον άξονα με τις προσθήκες στόπερ και αμυντικού χαφ.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της εβδομάδας να κλείσει μεταγραφή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τον Ορμπελίν Πινέδα που την ΑΕΚ ωστόσο υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που ενδεχομένως να τον απομακρύνουν από την μεταγραφική λίστα της «Ένωσης».

Πινέδα με δανεισμό

Η Θέλτα φαίνεται πως θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, έχοντας θέσει τιμή κοντά στα 5-6 εκατ. Ευρώ. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προσφέρει αυτά τα χρήματα για ένα μόνο ποδοσφαιριστή και συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του δανεισμού.

Ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεργαστεί ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα και να κάνει ένα restart στην καριέρα του, καθώς στην Θέλτα δεν είναι το χρόνο συμμετοχής που ήθελε.

Μιλώντας στο eldesmarque.com , τόνισε πως μετά το Nations League, θα δει αν η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού η με μεταγραφή. «Συνεχίζω να δουλεύω, να προετοιμάζομαι ψυχικά προσωπικά και να σκέφτομαι ότι μπορώ να είμαι στη λίστα του ‘Tata(προπονητή Μεξικού)’, για ν΄αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια να μετακομίσω σε άλλη ομάδα, αυτοί που αποφασίζουν είναι το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής, ακόμα σχεδιάζω και πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι κινήσεις μπορεί να υπάρξουν. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο Μεξικό με αυτά τα τρία παιχνίδια, μετά στο Nations League και μετά θα δούμε αν η ομάδα θέλει να με δανείσει ή να με πουλήσει, αλλά θα παλέψουμε για να παίξουμε και να είμαστε έτοιμοι για την ομάδα που με θέλει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αίσθηση με Σιμάνσκι

Η «LiveSport» καταπιάνεται με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, την οποία έφερε στο φως Πολωνός δημοσιογράφος Ο 23χρονος Πολωνός μεσοεπιθετικός φεύγει από την Ντιναμό Μόσχας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Προέρχεται από τη Λέγκια και είναι ένας παίκτης που αναδείχθηκε επί των ημερών του Ράντεκ Κουχάρσκι στην τεχνική διεύθυνση του συλλόγου. Μάλιστα ο Σιμάνσκι παραχωρήθηκε από τον Κουχάρσκι το καλοκαίρι του 2019 στην Ντιναμό Μόσχας έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο Σεμπάστιαν τη σεζόν που μας πέρασε είχε 32 συμμετοχές με έξι γκολ και εννιά ασίστ με την Ντιναμό Μόσχας. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας μετρώντας 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

Επιπρόσθετα, είναι ομόσταυλος μανατζερικά με τον Νταμιάν Σιμάνσκι και συγκεκριμένα τον Μάριους Πιεκάρσκι. Από την άλλη όμως μιλάμε για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη χρηματιστηριακή αξία που θα μπορούσε να βρει προτάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt ανέρχεται στα 14 εκατ.Ευρώ.

Θα είναι αυτή η πρώτη μεταγραφή του Ράντοσλαφ Κουχάρσκι; Θα το μάθουμε αυτήν την εβδομάδα, η οποία αναμένεται καυτή στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθότι αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Μπρούνο Άλβες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags