Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λίστα με ονόματα! Αυτοί είναι οι εξτρέμ που απασχολούν
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 09:14:00

Λίστα με ονόματα! Αυτοί είναι οι εξτρέμ που απασχολούν τον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Λίστα με ονόματα! Αυτοί είναι οι εξτρέμ που απασχολούν τον Ολυμπιακό

Η “λατρεία” του Μαρτίνς και ο ντοπαρισμένος. Ποιοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα βρίσκονται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που Ονιεκούρου και Λόπες θα αποχωρήσουν, οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνονται για την ενίσχυση με δύο εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει περιπτώσεις μέσα από μία λίστα με ακραίους μεσοεπιθετικούς, στην οποία βρίσκονται παλιά και νέα ονόματα και αναλύεται τί παίζει σε κάθε περίπτωση από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε μια

Τέγιο: Δεν θα συνεχίσει στην Μπέτις και βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος. Αρκετές ομάδες τσεκάρουν την περίπτωσή του ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητεί μία ποιοτική ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο Τέγιο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελόνα, ενώ φέτος μέτρησε 35 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς πάντως να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Φεγκουλί: Το όνομα του δεν ακούγεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού! Απασχολεί από το 2020 (δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και προτιμήθηκε ο Μπρούμα), γιατί είναι ένας ταχύτατος ακραίος επιθετικός, παίζει κυρίως στα δεξιά της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Διαθέτει με εξαιρετική τεχνική και πολύ βαρύ βιογραφικό. Έχει προϋπηρεσία σε Ισπανία (Βαλένθια, Αλμερία) και Αγγλια (Γουέστ Χαμ), αλλά και Τουρκία όπου φόρεσε τη φανέλα της Γαλατά, απ'την οποία έμεινε ελεύθερος.

Μπραχίμι: Το όνομα του 32χρονου Γαλλοαγλερινού εξτρέμ άρχισε να ακούγεται στα τέλη του 2021. Τότε το Sportdog.gr σας ενημέρωνε, ότι ο Μοντεστό δούλευε προσεκτικά την περίπτωσή του. Είναι περισσότερο εξτρέμ και λιγότερο “δεκάρι”. Διαθέτει τρομερή εμπειρία με σπουδαία 5ετή καριέρα στην Πόρτο (γι'αυτό τον ξέρει και αρέσει στον Μαρτίνς), όταν η αξία του – το 2018- έφτασε μέχρι και τα 26 εκατομμύρια κι ενώ έφτασε κοντά σε Άρσεναλ και Εβερτον. Η τωρινή του αξία έχει μειωθεί στα 5 εκατ.Ευρώ. Στην Αλ Ράιαν είχε συμβόλαιο 3.600.000 το χρόνο. Μετρά 60 συμμετοχές και 11 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αλγερίας.



Λάριν: Στην Τουρκία φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά τον περασμένο Ιανουάριο για τους Πειραιώτες. Ο Καναδός άσος, μετά από μία σειρά διαπραγματεύσεων με την Μπεσίκτας, δεν υπήρξε θετική κατάληξη και στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως ήδη έχει μαζέψει τα πράγματά του για να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αυτό το διάστημα ο Λάριν έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και στη συνέχεια θα κοιτάξει τις επιλογές του, περιμένοντας ενδεχομένως να φτάσει μία πρόταση από την Αγγλία.Αλλά αν οι πρωταθλητές φτάσουν στο Champions League, αυτό από μόνο του θα αποτελέσει ξεχωριστό δέλεαρ στις συζητήσεις μαζί του. Ενδιαφέρον για εκείνον, επίσης, φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μπασακσεχίρ, η οποία θα παίξει στο Conference League της επόμενης σεζόν. Το κασέ του υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και ο τουρκικός Τύπος εκτιμά ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι σοβαρό. Τη σεζόν που τελείωσε έπαιξε σε 38 αγώνες, με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ. Το όνομα του Λάριν ακούγεται για την ομάδα του Πειραιά από το 2018, ενώ το είχαμε δει να φιγουράρει και στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.



Μπελαϊλί: Ο Αλγερινός διεθνής εξτρέμ της Μπρεστ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και υπάρχει πρόθεση για συζητήσεις, καθότι η ομάδα του Πειραιά ψάχνεται για δύο εξτρέμ, από τη στιγμή που Ονιεκούρου και Λόπες δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στο Λιμάνι. Ο 30χρονος Μπελαϊλί βρίσκεται στο πελατολόγιο του agent Κουτσολιάκου και παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και δεξιά και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής με τη χώρα του και εκτός από την πατρίδα του και τη Γαλλία έχει παίξει και στην Τυνησία και σε αραβικές χώρες. Τη σεζόν 2021-2022 είχε 19 αγώνες με 4 γκολ και 2 ασίστ. Στην Εθνική ομάδα της χώρας του - με την οποία έχει πάρει Κόπα Άφρικα - ο Μπελαιλϊ έχει 35 αγώνες με 6 γκολ και 18 ασίστ. Το 2015 είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο, διότι όπως είχε ανακοινώσει το 2015 η Ομοσπονδία της Αλγερίας είχε παραβιάσει τους κανόνες αντιντόπινγκ κοντρόλ. Το όνομά τλου ακούστηκε στο παρελθόν για ΑΕΚ και Άρη, ενώ υπήρχαν αναφορές και για τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags