Facebook Pixel Ματιέ Βαλμπουενά - Ολυμπιακός: Απόφαση για Βαλμπουενά, φορ... 6 εκατ. θέλει ο Μαρτίνς - Τεράστια "ζημιά" στον Ολυμπιακό στα χαφ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 13:15:00

Απόφαση για Βαλμπουενά, φορ... 6 εκατ. θέλει ο Μαρτίνς - Τεράστια "ζημιά" για Ολυμπιακό στα χαφ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση για Βαλμπουενά, φορ... 6 εκατ. θέλει ο Μαρτίνς - Τεράστια "ζημιά" για Ολυμπιακό στα χαφ!

Ποιον "έδιωξε" ο Πορτογάλος και οι εξελίξεις με τον Γάλλο και Ελ Αραμπί. Στο Λιμάνι τρέχουν να τελειώσουν το θέμα των ανανεώσεων και παράλληλα προχωρούν τις συζητήσεις με τους πρώτους μεταγραφικούς τους στόχους. Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί, αν και έχει συμβόλαιο;

Σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού της νέας σεζόν καταλαμβάνει το θέμα των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτό των αποχωρήσεων.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, η περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά απασχολεί εντόνως το τελευταίο διάστημα τους πρωταθλητές, ωστόσο στην πραγματικότητα, η παραμονή του μοιάζει αρκετά πιο εύκολη, απ' ότι τελικά δείχνει. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος θεωρεί σίγουρη την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά.

Το θέμα για τον Βαλμπουενά δεν είναι οικονομικό. Τα χρήματα δεν τον απασχολούν ιδιαίτερα στην ηλικία που είναι. O 37χρονος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο και γενικά φαίνεται να λατρεύει την ιδέα να μείνει για χρόνια στην Ελλάδα, δηλαδή και μετά την απόσυρσή του από τα γήπεδα, αναλαμβάνοντας πόστο στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους δεσμούς που τον συνδέουν με την ομάδα και τους ανθρώπους της.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, στο "κάδρο" βρίσκονται και παίκτες που ανήκουν στους Ερυθρόλευκους, αλλά δεν υπολογίζονται. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Πέπε. Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2020, αλλά έκτοτε δίνεται συνεχώς δανεικός, μην έχοντας καταφέρει να βρει θέση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 25χρονος, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φαμαλικάο, δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε ταξιδέψει κανονικά στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όμως τελικά "κόπηκε" από τον Μαρτίνς, ο οποίος μάλλον δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του και για τη νέα σεζόν

Ο Πέπε πραγματοποίησε αρκετά καλή χρονιά πέρυσι στην Πορτογαλία, αλλά αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό το "στάτους" του στην ομάδα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται, αλλά είχε αποκτηθεί με 4 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες τον έχουν βγάλει προς πώληση, προσπαθώντας ωστόσο να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερη χασούρα από την περίπτωσή του.

Αγωνία για Ελ Αραμπί, έξι εκατομμύρια για Καμαρά

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Λιμάνι, καθώς οι Πειραιώτες δεν έχουν τη διάθεση για να περιμένουν περισσότερο τον Μαροκινό.

Όχι γιατί δεν το αξίζει, αλλά γιατί η ομάδα θέλει πριν αρχίσει η προετοιμασία να έχουν αποκτηθεί ο βασικός επιθετικός, ο βασικό εξτρέμ και ο βασικός δεξιός μπακ. Να υπάρχουν διαθέσιμοι δηλαδή για να δουλέψει μαζί τους ο Μαρτίνς. Για αυτό και δεν πρόκειται η πρόταση προς τον Ελ Αραμπί να μείνει ενεργή για πάντα, προκειμένου να στραφούν σε άλλη λύση...

Στο θέμα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, η ρήτρα του βρίσκεται στα 6 εκατ. ευρώ - Ποσό λογικότατο από τη στιγμή που οι Κίτρινοι συμφώνησαν να δώσουν… σε δόσεις 3,5 εκατ. για να τον αποκτήσουν από τη Φούλαμ, και ήδη φέτος έχει λάβει 850.000 ευρώ από τους Θεσσαλονικείς.

Θα δώσει ο Ολυμπιακός τόσο μεγάλο ποσό σε ελληνική ομάδα, για να πάρει έναν παίκτη στην ηλικία του Καμαρά, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει για τη μεταγραφή του; Σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά είναι σε συνάρτηση με τις πωλήσεις που θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έχουν μια τεράστια δεξαμενή από παίκτες για να δελεάσουν τον Άρη.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσος της Ατλέτικο για ΠΑΟΚ - Κυνηγάει σούπερ deal o Μπότο - "Ανοικτό" για Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags