Την αλλαγή στάσης από πλευράς Παναθηναϊκού στο κομμάτι των αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών χωρίς αντίτιμο, με αφορμή την επικείμενη του Σωκράτη Διούδη, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα δούμε τι θα γίνει με τον Διούδη κι αν θα φύγει σε 10, σε 20 ημέρες ή όταν θα έρθει πρόταση. Δεν θα τον αφήσει ελεύθερο. Η τακτική του να δίνει ο Παναθηναϊκός παίκτες χωρίς να κερδίζει ούτε ευρώ ή να τους πληρώνει κιόλας, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και ήταν λάθος, θα σταματήσει», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι το «τριφύλλι» έχει μεγάλη ανάγκη για παίκτες στα χαφ, με την προτεραιότητα να είναι ο ερχομός άμεσα ενός παίκτη που να παίζει 8άρι και 10άρι, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος.

O Νικολογιάννης επισήμανε ότι αν ο Μπλάνκο αποφασίσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και να μην πάει στη Μπόκα Τζούνιορς, ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες αλλά δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό.

Ενώ αύριο-μεθαύριο θα γνωρίζουμε που θα πάνε οι «πράσινοι» για προετοιμασία στο εξωτερικό, καθώς έχει προκριθεί κάποιες περιπτώσεις.

Ακούστε εδώ το ηχητικό: