Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έκλεισε τέσσερις παίκτες ο Μπότο - Δανεικό από Ιταλία ο ΠΑΟΚ - Έγινε πρόταση για Ρέντε"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 15:33:00

"Έκλεισε τέσσερις παίκτες ο Μπότο - Δανεικό από Ιταλία ο ΠΑΟΚ - Έγινε πρόταση για Ρέντε"

Sportdog Team
"Έκλεισε τέσσερις παίκτες ο Μπότο - Δανεικό από Ιταλία ο ΠΑΟΚ - Έγινε πρόταση για Ρέντε"

Οι τρεις παίκτες που κοιτάει ο Δικέφαλος, ποιοι έχουν ήδη συμφωνήσει και ετοιμάζονται για Ελλάδα και οι μεταγραφικοί στόχοι.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για τους νέους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Ο Νικολά Κουαλιάτα πέρασε τα ιατρικά και έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ευρώπη. Ο Ουρουγουανός αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα μεταξύ 11 και 12 Ιούνη.

Είναι ένας παίκτης που τον εμπιστεύεται ο Ζόσε Μπότο. Μάλιστα τον είχε στη λίστα και όταν ήταν στη Σαχτάρ, αλλά όχι για τη θέση βασικού. Αγωνίζεται ως δεκάρι αλλά του αρέσει να παίζει και στα άκρα, ωστόσο ο Λουτσέσκου τον προορίζει για την φυσική του θέση.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, οι περιπτώσεις των Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νέσμπεργκ, και Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι σχεδόν κλεισμένες. Μάλιστα για αυτή του Κροάτη τερματοφύλακα οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει. Μέσα στις προσθήκες υπολογίζεται και αυτή του Σάστρε, τον οποίο αγόρασε ο ΠΑΟΚ, καθώς ήταν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Οι τρεις παίκτες που κοιτάει ο ΠΑΟΚ

Υπάρχουν όμως κι’ άλλοι παίκτες που είναι στο «στόχαστρο» του «Δικέφαλου του Βορρά». Ο πρώτος, είναι ο 27χρονος, αριστερός εξτρέμ Φάμπιο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στην Αλ Ουάχντα από το Άμπου Ντάμπι και την φετινή σεζόν σε 28 αγώνες έχει σκοράρει 9 τέρματα.

Ο δεύτερος είναι Γερμανικής καταγωγής Μάρκο Ρέντε. Έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται με τη φανέλα της Χέρακλες Αλμέλο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον παίκτη, αλλά έχει μπει στο παιχνίδι και η Φέγενορντ, στην οποία δεν προορίζεται για βασικός.

Τέλος έχει γίνει και πρόταση δανεισμού στη Κάλιαρι για το Κεϊτά Μπαλντέ που αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Το θέμα όμως σε αυτή την περίπτωση είναι οικονομικό. Καθώς η ομάδα του Σενεγαλέζου ζητάει από τον ΠΑΟΚ να καλύψει το 1,5 από τα 1,8 εκατομμύρια.

Επίσης υπάρχει ένα δίλλημα περίπτωση του δεύτερου τερματοφύλακα. Η πρώτη είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Έχει δεχθεί τον ρόλο του ως δεύτερος τερματοφύλακας στην ομάδα, ενώ επιπλέον μιλάει και την ίδια γλώσσα με τον Κοτάρσκι.

Ενώ η δεύτερη είναι να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς και να γίνει κίνηση για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags