Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δύο εξτέμ στη λίστα Μπότο για ΠΑΟΚ - Θέλει να τελειώσει άμεσα και το θέμα στόπερ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 13:48:00

Δύο εξτέμ στη λίστα Μπότο για ΠΑΟΚ - Θέλει να τελειώσει άμεσα και το θέμα στόπερ

Sportdog Team
Δύο εξτέμ στη λίστα Μπότο για ΠΑΟΚ - Θέλει να τελειώσει άμεσα και το θέμα στόπερ

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη για τον 28χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Φάμπιο Μαρτίνς που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του αξιολογείται, καθώς τα στατιστικά στοιχεία που τον συνοδεύουν, σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτει, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

ΠΑΟΚ: Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Metrosport για τον 28χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Φάμπιο Μαρτίνς που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του αξιολογείται, καθώς τα στατιστικά στοιχεία που τον συνοδεύουν, σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτει, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς, θέλει να φύγει από την Αλ Γουάντα, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και να παίξει στην Ευρώπη. Η περίπτωσή του, συγκεντρώνει πολλά “κλικ” στον ΠΑΟΚ, κυρίως διότι σε ηλικία 29 ετών και με τα 40 γκολ που πέτυχε την τελευταία πενταετία, μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς εξτρέμ της ομάδας. Εφόσον βεβαίως βρεθεί η λύση και απεγκλωβιστεί από την ομάδα του και έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι μία εξαιρετική λύση, βάσει της ποιότητας που έχει ως παίκτης.

Επιπροσθέτως, ο ΠΑΟΚ προχωρά την περίπτωση του 25χρονου Γερμανού κεντρικού αμυντικού Μάρκο Ρέντε. Ο οποίος ανήκει στην Χέρακλες. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, που τον έκαναν να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Ο Ρέντε θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, είναι η προοπτική της αναβάθμισης ώστε να παίξει σε ένα κλαμπ που διεκδικεί τίτλους και πραγματοποιεί ευρωπαϊκή πορεία. Για τον Ρέντε αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις, καθώς ο Μπότο προφανώς θέλει να “τελειώνει” το θέμα θετικά.

Φήμες για τον Ισραηλινό εξτρέμ Χαζίζα

Δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες πολύ αργά το βράδυ, σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Ισραηλινό εξτρεμ Ντόλεβ Χαζίζα που ανήκει στην Μακάμπι Χάϊφα και έχει συμβόλαιο με την Ισραηλινή ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024. Κυρίως ο Χαζίζα αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ.

Πηγή: Metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags