Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό - Τέλος ο Μοντεστό και όχι μόνο - Έρχονται Ντε Σάνκτις και... Σαμπατίνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 14:03:00

"Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό - Τέλος ο Μοντεστό και όχι μόνο - "Έρχονται Ντε Σάνκτις και... Σαμπατίνι";

Sportdog Team
"Τσουνάμι" στον Ολυμπιακό - Τέλος ο Μοντεστό και όχι μόνο - "Έρχονται Ντε Σάνκτις και... Σαμπατίνι";

Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι! Ποιοι αποχωρούν και ποιοι έρχονται. Το φετινό καλοκαίρι εκτός από αλλαγές στο ρόστερ, οι Πειραιώτες θα έχουν μεγάλες αλλαγές και στα στελέχη...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για την επικείμενη αποχώρηση του Φρανσουά Μοντέστο για τη Μόντσα και την ισχυρή υποψηφιότητα του Μόργκαν Ντε Σάνκτις για τον Ολυμπιακό.

Τόνισε πως από την ΠΑΕ υπάρχει σιγή ιχθύος, αλλά από τον ιταλικό Τύπο προκύπτουν δύο σοβαρές εξελίξεις: Πρώτον, σύμφωνα με το Tutto Mercato Web κι άλλα μέσα προσκείμενα στη Ρόμα, ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις είναι σοβαρός υποψήφιος να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού, την οποία-ως γνωστόν-κατέχει η Λίνα Σουλούκου.

Κάποια άλλα ιταλικά Μέσα, αναφέρουν πως η υποψηφιότητά του είναι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ σημείωσε πως η αποχώρηση του Μοντέστο δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην έξοδο και τον Ζοσέ Ανιγκό που θα αναλάμβει ηγετικό ρόλο στην Ακαδημία!

Δεύτερον, η Gazzetta dello Sport ξεκαθάρισε ότι ο Φρανσουά Μοντέστο αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στη νεοφώτιστη στην Serie A Μόντσα, που ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Τέλος πρόσθεσε, δε, ότι η τελευταία πληροφορία που έρχεται από την Ιταλία είναι πως ο Ολυμπιακός μιλά και με τον Βάλτερ Σαμπατίνι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή σχολιάζοντας πως τα θέματα του Ντε Σάνκτις και του Μοντέστο είναι υπαρκτά και σοβαρά, ενώ για την περίπτωση Σαμπατίνι εμφανίστηκε επιφυλακτικός.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο ρόλος Ντε Σάνκτις στον Ολυμπιακό και ο Μουρίνιο" - Τον... μισούν στη Ρόμα - Τον θέλει η Μίλαν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags