Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ανδρέας Σάμαρης: Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Αυτόν ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς - Επιστροφή... Σάμαρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 17:25:00

Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Αυτόν ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς - Επιστροφή... Σάμαρη!

Sportdog Team
Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα ο ΠΑΟ - Αυτόν ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς - Επιστροφή... Σάμαρη!

Οι Πράσινοι κινούνται μυστικά για μία ακόμα προσθήκη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιος είναι ο στόπερ που έχουν ξεχωρίσει και τι συμβαίνει με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Παναθηναϊκού αυτό το διάστημα, όπως και των περισσότερων ομάδων, αλλά είναι γεγονός ότι δεν βγαίνουν εύκολα πραγματάκια στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιούρι Λοντίγκιν, που ενώ το όνομά του δεν είχε διαρρεύσει ούτε καν τις τελευταίες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τελικά ο πεπειραμένος τερματοφύλακας έγινε παίκτης των Πρα΄σινων.

Το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί λοιπόν είναι από τα Γιάννινα όμως αυτή τη φορά και αναφέρει ότι οι Πράσινοι γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Γιάννη Κάργα! Ο 26χρονος στόπερ έκανε μια γεμάτη και σημαντική σεζόν με τον ΠΑΣ, έχει εμπειρία για να αντεπεξέλθει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μπορεί να έρθει για να δώσει βάθος στους στόπερ.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός, φέτος, αναμένεται να έχει αυξημένες υποχρεώσεις λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, άρα η ομάδα χρειάζεται βάθος σε όλες τις θέσεις. Το ρεπορτάζ, βέβαια, βγαίνει από τα Γιάννινα και όχι από το Τριφύλλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει μικρότερη αξιοπιστία...

Τέλος, το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να κινείται για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, δεν φαίνεται να έχει ισχύ. Ο διεθνής Έλληνας άσος δεν είναι μέσα στο target group τού συλλόγου και πολύ δύσκολα το Τριφύλλι θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags