Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεγάλη ομάδα θέλει να πάρει Μαρτίνς από Ολυμπιακό! Σενάρια και για τον Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 23:14:00

Μεγάλη ομάδα θέλει να πάρει Μαρτίνς από Ολυμπιακό! Σενάρια και για τον Μπότο

Sportdog Team
Μεγάλη ομάδα θέλει να πάρει Μαρτίνς από Ολυμπιακό! Σενάρια και για τον Μπότο

Ποια είναι η ομάδα που φέρεται να ετοιμάζει "ντου" σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Τι αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η βραζιλιάνικη έκδοση του "Goal" αναφέρει πως η Φλαμένγκο έχει στο στόχαστρο τον Πέδρο Μαρτίνς για την τεχνική ηγεσία.

Στο ρεπορτάζ της Raisa Simplicio τονίζεται πως τα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση στον σύλλογο δεν περιορίζονται στην αγορά της χώρας ή της Νότιας Αμερικής. Προσθέτει, λοιπόν, πως η Φλαμένγκο, μέσω μεσαζόντων, αναζήτησε πληροφορίες για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, συμπληρώνει η δημοσιογράφος, ακούει και συγκεντρώνει όλες τις προτάσεις. Ήταν αυτός, μάλιστα, που αποφάσισε να κρατήσει τον Σόουζα μετά το πρωτάθλημα Carioca, αλλά ακριβώς επειδή η υπομονή του προέδρου έχει εξαντληθεί, το διοικητικό συμβούλιο αναζητά τον επόμενo.



Έχει ενδιαφέρον το σημείο, δε, στο οποίο αναφέρει: «Πηγή του ρεπορτάζ, που εργάζεται στην ευρωπαϊκή αγορά, ανέφερε ότι ο σύλλογος του Ρίο είναι πάντα ''ανοργάνωτος και δεν ξέρει τι θέλει'' όταν πηγαίνει στην Ευρώπη για να βρει νέο προπονητή».

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν επίσης λόγο για ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αύξηση" Φορτούνη 1.7 εκατ. για... πάγκο - Παράδοξο στην ΑΕΚ με Κουχάρσκι και... προϊστάμενο Άλβες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags