Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Φουλ για Μουντιάλ τα "καγκουρώ" - Η Αυστραλία πέταξε εκτός τα ΗΑΕ - Ένα ματς για την πρόκριση (Vid)
| 2022-06-07 23:18:00

Φουλ για Μουντιάλ τα "καγκουρώ" - Η Αυστραλία πέταξε εκτός τα ΗΑΕ - Ένα ματς για την πρόκριση (Vid)

Sportdog Team
Φουλ για Μουντιάλ τα "καγκουρώ" - Η Αυστραλία πέταξε εκτός τα ΗΑΕ - Ένα ματς για την πρόκριση (Vid)

Μεγάλη πρόκριση για τους Αυστραλούς, που πήραν τη νίκη με 2-1 και θα παίξουν στα μπαράζ με αντίπαλο το Περού, για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μουντιάλ 2022: Η Αυστραλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του νοκ άουτ τελικού των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ασιατικής Ζώνης, επικρατώντας στην Ντόχα με 2-1 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ως εκ τούτου τα «καγκουρό» στις 13 Ιουνίου θ΄ αντιμετωπίσουν το Περού, με το νικητή της αναμέτρησης να παίρνει το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Μουντιάλ 2022.

Η Αυστραλία με τα γκολ των Ίρβιν (53΄) και Χρούστιτς (84΄) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει σε έναν ακόμη τελικό την πρόκριση στην καταληκτική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου κι αν τα καταφέρει θα είναι παρούσα για 5η διαδοχική φορά στο μεγάλο ραντεβού (απείχε μόνο από το τουρνουά στα γήπεδα της Απω Ανατολής το 2002).

Από την άλλη, η ομάδα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ροντόλφο Αρουαμπαρένα, δεν μπόρεσε να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την πρόκριση στους τελικούς Μουντιάλ για 2η φορά στην ιστορία της (πρώτη το 1990). Ισοφάρισε στο 57΄ με τον Κανέντο, αλλά «λύγισε» στο φινάλε από το γκολ του παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Αϊντίν Χρούστιτς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags