Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπαλαδόρος, πολυτέλεια για Ελλάδα - Πανάκριβος για τον ΠΑΟΚ" - Ανατροπή με Πασχαλάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 13:15:00

"Μπαλαδόρος, πολυτέλεια για Ελλάδα - Πανάκριβος για τον ΠΑΟΚ" - Ανατροπή με Πασχαλάκη!

του Γιώργου Κτενά
"Μπαλαδόρος, πολυτέλεια για Ελλάδα - Πανάκριβος για τον ΠΑΟΚ" - Ανατροπή με Πασχαλάκη!

Το συμβόλαιο 2 εκατ., τα λεφτά για Ελ Αραμπί και ο Έλληνας κίπερ. Ποιος είναι ο Φάμπιο Μάρτινς που βρίσκεται στη λίστα του Δικεφάλου, οι τεράστιες οικονομικές του αποδοχές και η φανέλα που θα πάρει στο σπίτι. Γιατί έγινε... δεύτερη επιλογή ο πρώην τερματοφύλακα των "ασπρόμαυρων" στην Αλ Νασρ;
 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ Φάμπιο Μάρτινς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύσει ο αραβικός αθλητικός Τύπος αναφέρουν ότι πολύ-πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την Αλ Γουάντα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, τον δημοσιογράφο που είναι expert στα θέματα του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο και την Ωκεανία, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του 29χρονου Πορτογάλου άσου.

"Παιχταράς - Μόνο με δανεισμό στον ΠΑΟΚ - 2+ εκατ. το συμβόλαιο"

"Παιχταράς. Φέτος έπαιξε στην Αλ Γουάντα, πέρσι έπαιζε στην Αλ Σαμπά. Η Αλ Γουάντα δεν είχε καλή χρονιά και για αυτό έχει ανοίξει η κουβέντα ότι μπορεί να αποχωρήσει", ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μόνο με δανεισμό θα μπορούσε να προχωρήσει, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιό του - Είναι πάνω από 2 εκατ. Γιατί θεωρώ ότι δεν θα τον αφήσουν ελεύθερο, αφού είχαν πληρώσει 3 εκατ. ευρώ μόλις πέρσι για να τον πάρουν. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει, το αντίθετο μάλιστα. Αν συμβεί, όμως, θα είναι στο πλαίσιο γενικότερων αλλαγών στην ομάδα, όχι επειδή εκείνος δεν είναι καλός παίκτης".

"Μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, μπουκαδόρος - Πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ - Φανέλα βασικού στο σπίτι"

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Είναι μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, παίζει ως εξτρέμ, έχει δεξί πόδι, μπουκαδόρος. Πιστεύω θα είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, αν τελικά έρθει".

Οπότε είναι για βασικός;

"Δεν είναι κάτι που συζητάμε αυτό, προφανώς παίρνει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι".

"Καλύτερο συμβόλαιο ο Αραμπί - 6 εκατ. ευρώ - Δεν είναι πρώτη επιλογή ο Πασχαλάκης"

Πλην του Φάμπιο Μάρτινς, ενδιαφέρον παρουσιάσει και το θέμα του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει υπογράψει ανανέωση γιατί θεωρεί ότι μπορεί να βρει καλύτερο συμβόλαιο. Οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν 2 εκατ. συν 1 για μπόνους, και ο Αραμπί ζητάει 1 εκατ. ευρώ ακόμα. Μπορεί να βρει τέτοιο ποσό;

"Έχει καλό όνομα εκεί, ήταν πολύ καλό όνομα στην Αλ Ντουχαΐλ. Στο Κατάρ μπορεί να τα βρει αυτά τα λεφτά που ψάχνει, στα Εμιράτα δεν ξέρω. Ο Γκομίς, για παράδειγμα, έπαιρνε 6 από την Αλ Χιλάλ. Διατηρεί πολύ καλό όνομα ο Ελ Αραμπί εκεί και μπορεί να βρει μεγάλο συμβόλαιο".

Τέλος, θέλω να μου πεις τι γίνεται με τον Πασχαλάκη, ο οποίος επίσης συνδέεται με τον αραβικό κόσμο για να συνεχίσει την καριέρα του.

"Η Αλ Νασρ τον θέλει, αλλά δεν φαίνεται ότι είναι η πρώτη επιλογή, ούτε η δεύτερη. Η Αλ Νασρ, βέβαια, καίγεται για να βρει τερματοφύλακα και δίνει 800.000 ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο. Απλά ο Πασχαλάκης δεν είναι στην κορυφή της λίστας". 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άσος της Ατλέτικο για ΠΑΟΚ - Κυνηγάει σούπερ deal o Μπότο - "Ανοικτό" για Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags