Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Έριξε πολύ χρήμα ο Αλαφούζος - Πρόταση 1.1 εκατομμυρίου ευρώ σε ξένο άσο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 16:10:00

Έριξε πολύ χρήμα ο Αλαφούζος - Πρόταση 1.1 εκατομμυρίου ευρώ σε ξένο άσο

Sportdog Team
Έριξε πολύ χρήμα ο Αλαφούζος - Πρόταση 1.1 εκατομμυρίου ευρώ σε ξένο άσο

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ικανοποίησε την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το πλήρωσε πολύ ακριβά...

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, μιλάει στον αέρα του OverFM για την περίπτωση του Χουάνκαρ και τη συμφωνία που «έκλεισε» με τους «πράσινους».

Αρχικά, ανέφερε ότι τα πράγματα φαίνεται πως κύλησαν ευχάριστα στην περίπτωση του Χουάνκαρ. Ο 32χρονος, φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών με ετήσιες απολαβές (χωρίς τα μπόνους) 470 χιλιάδες ευρώ.  Μαζί με τα μπόνους, ο Ισπανός θα πάρει 1,1 εκατομμύρια ευρώ στα δύο χρόνια. Η ανακοίνωση θα γίνει μες στην εβδομάδα.

Το «τριφύλλι» ανέβασε την προσφορά του και ο Χουάνκαρ κατέβασε λίγο τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να βρέθηκε η «χρυσή τομή» για να γίνει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη, αυτή η μεταγραφή, έχει όφελος και για τις δύο πλευρές. Από τη μία ο Παναθηναϊκός κρατάει έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του και ίσως τον καλύτερο στη θέση του στο πρωτάθλημα (αριστερό μπακ).

Από την άλλη ο Χουάνκαρ, έχει τη δυνατότητα να παίξει Ευρώπη, οπότε σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν και οι ανακοινώσεις.

Τέλος, όσο αναφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές, οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν είναι στόπερ και εξτρέμ. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του Πραξιτέλη Βούρου, αν και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα υπολογίζεται σαν έξτρα λύση από τον πάγκο. Ότι θα έρθει λύση για βασικό σέντερ μπακ, είναι δεδομένο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags