Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: "Τέρμα η πλάκα! "Ξύλο" και αλλαγή στάσης – Τί γίνεται με Πινέδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-09 09:07:00

"Τέρμα η πλάκα με Βράνιες! "Ξύλο" και αλλαγή στάσης – Τί γίνεται με Πινέδα

Sportdog Team
"Τέρμα η πλάκα με Βράνιες! "Ξύλο" και αλλαγή στάσης – Τί γίνεται με Πινέδα

Η ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Βράνιες για τα όσα του αποδίδονται περί επεισοδίου στη Μπάνια Λούκα. Στη χημεία με Αλμέιδα ποντάρει η Ένωση για τον Μεξικανό, τον οποίο πολιορκεί η μεξικανική Τσίβας.

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: "Τέρμα η πλάκα! "Ξύλο" και αλλαγή στάσης – Τί γίνεται με Πινέδα. Σε απολογία ο Βόσνιος για τα όσα του αποδίδονται περί επεισοδίου στη Μπάνια Λούκα. Στη χημεία με Αλμέιδα ποντάρει η Ένωση για τον Μεξικανό, τον οποίο πολιορκεί η μεξικανική Τσίβας.

Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στην ΑΕΚ ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ το καλοκαίρι του 2021 με τον κιτρινόμαυρο οργανισμό να τον υποδέχεται με ανοικτές αγκάλες! Ωστόσο τη φετινή σεζόν ο Βόσνιος αμυντικός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Έπαιξε σε 23 παιχνίδια, σκόραρε μάλιστα και 3 γκολ, η απόδοσή του όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν ήταν ο Βράνιες που ξέραμε στο γήπεδο. Ίσως η πορεία της ομάδας να τον πήρε και αυτόν αμπάριζα.

Αλλαγή στάσης από ΑΕΚ

Το σίγουρο όμως είναι, ότι ο 32χρονος στόπερ δεν άλλαξε και χαρακτήρα. Οι άγραφες ιστορίες από τα Σπάτα που έρχονται στα αφτιά μας άλλωστε είναι πολλές. Ωστόσο με όσα συνέβησαν στην πατρίδα του με πρωταγωνιστή τον ίδιο έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

«Τέρμα η πλάκα! Η ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Βράνιες για τα όσα του αποδίδονται από δημοσιεύματα τη Βοσνία περί επεισοδίου στη Μπάνια Λούκα.

Ξεκάθαρη αλλαγή στάσης από την Ένωση που θα είναι άτεγκτη πλέον και σε θέματα πειθαρχίας, αλλά και σε οτιδήποτε δυσφημηστικό για τον σύλλογο», αναφέρει την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Το συνέβη, περιγράφουν Μέσα της Βοσνίας όπως το Avaz και το Alo. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ενεπλάκη σε επεισόδιο σε καφετέρια στο κέντρο της Μπάνια Λούκα. Αφορμή για να συμβεί αυτό, αποτέλεσε η συμπεριφορά του σε μια κοπέλα. Επικράτησε ένταση και τελικά ο Βράνιες ξυλοκοπήθηκε.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής διαψεύδει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αναφέροντας σε ανάρτησή του ότι «τα ΜΜΕ ασχολούνται με ανοησίες και είναι καλύτερα να ασχολούνται με πιο έξυπνα και πιο δύσκολα πράγματα και προβλήματα από τον Όγκνιεν Βράνιες». Σε επόμενη ανάρτησή του, δε, έγραψε πως «όταν είσαι σαν μπετόν, γίνεσαι θέμα για διάφορα ψέματα».

Στην ουσία ο Βράνιες δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα, γιατί άπαντες γνωρίζουν τον χαρακτήρα του. Γι'αυτό η ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Βράνιες για το περιστατικό.


Τα σύννεφα στην περίπτωση Πινέδα

Ο Όρμπελιν Πινέδα δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στη Θέλτα και το όνομά του έχει μπλεχθεί στα μεταγραφικά σενάρια, λόγω της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Τσίβας. Στην ΑΕΚ όμως θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για τον δανεισμό του, αφού η ομάδα του Βίγκο φαίνεται πως περιμένει κάποια πρόταση για την αγορά του.

Η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της στην υπόθεση! Η Τσίβας κινείται για τον δανεισμό του από τη Θέλτα, με πηγές να υποστηρίζουν, ότι η προσφορά του μεξικάνικου συλλόγου είναι υψηλότερη προσφορά από αυτή της ΑΕΚ ενώ προσφέρει στον ποδοσφαιριστή μεγαλύτερο συμβόλαιο. Μάλιστα, στο Μεξικό παρουσιάζουν την Τσίβας ως μία ευκαιρία για τον 26χρονο να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο του 2022.

Στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ πάντως υποστηρίζεται, ότι η Ένωση ποντάρει στη «χημεία» του παίκτη με τον Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags