Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κρούση για τον… νέο Γκιλιέρμε ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο Σεβίλλη, Βαλένθια - Φέρνει χαφ top επιπέδου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-09 20:03:00

Κρούση για τον… νέο Γκιλιέρμε ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο Σεβίλλη, Βαλένθια - Φέρνει χαφ top επιπέδου!

BoxtoBox
Κρούση για τον… νέο Γκιλιέρμε ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο Σεβίλλη, Βαλένθια - Φέρνει χαφ top επιπέδου!

Απόφαση για "αναβάθμιση" του άξονα με παίκτες από το πάνω ράφι! Το sportdog.gr αποκαλύπτει τον παίκτη για τον οποίο... ψάχτηκαν οι Πειραιώτες από την Ισπανία, αλλά και το πλάνο για τη μεσαία γραμμή. Για ποιον ρώτησαν, οι δυσκολίες παρά τον υποβιβασμό και το... μήνυμα ενόψει καλοκαιριού.

Ολυμπιακός: Θυμάστε τον Γκιλιέρμε Τόρες; Ε, πως δεν τον θυμάστε; Ξεχνιέται αυτή η παιχτούρα που έκανε τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού να λειτουργεί εξαιρετικά;

Θυμάστε φυσικά ότι οι πρωταθλητές τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2018 μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς των πρωταθλητών είχε αδράξει την ευκαιρία για τον Βραζιλιάνο χαφ αφού η (τότε) ομάδα του, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποβιβάστηκε από την Πριμέρα Ντιβιζιόν στη β' κατηγορία της Ισπανίας και ο Βραζιλιάνος δεν ήθελε να την ακολουθήσει σ' αυτή την περιπέτεια.


Γιατί το θυμήθηκα τώρα αυτό; Επειδή ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει φέτος κάτι ανάλογο. Ξανά για κεντρικό χαφ και ξανά από την Ισπανία! Η Γρανάδα μόλις υποβιβάστηκε στη β' κατηγορία από την LaLiga. Όχι με Βραζιλιάνο αλλά με Ισπανό. Λουΐς Μίγια λέγεται ο κύριος, είναι 27 ετών και το καλοκαίρι του 2020 η Γρανάδα είχε πληρώσει 5 εκατ.ευρώ για να τον πάρει από την Τενερίφη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 36 συμμετοχές είχε 3 γκολ και 4 ασίστ. Ο Μίγια λοιπόν έκανε... κλικ στους πρωταθλητές Ελλάδας που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία του υποβιβασμού της Γρανάδα.


Για κακή τους τύχη ωστόσο, ήταν σε επαγρύπνηση όλα τα... λαγωνικά της Πριμέρα. Και τέτοιον παικταρά δεν θέλουν να τον αφήσουν να τους ξεφύγει μέσα από τα χέρια για την Ελλάδα. Για να καταλάβετε τι σόι παίκτης είναι ο Μίγια, μία από τις πρώτες ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να τον αγοράσουν είναι η Σεβίλλη. Δηλαδή τον θέλει ο περιβόητος Μόντσι... Ποιά άλλη ισπανική ομάδα τον θέλει; Η Βαλένθια!

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μίγια που προέβλεψε και έβαλε η Γρανάδα είναι στα 13 εκατ.ευρώ! Και απλά πέφτει στα... 8 εκατ.ευρώ λόγω του υποβιβασμού στη β' κατηγορία.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο αδύνατο είναι επί της ουσίας να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες αυτός ο παίκτης. Ωστόσο το... like στον Μίγια επιβεβαιώνει ότι στο μεγάλο λιμάνι ψάχνουν παίκτες κλάσης για να ενισχύσουν τον άξονα, όχι μετριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Μαρινάκη με Φορτούνη - "Χρυσό" πωλητήριο από Ολυμπιακό - Η συμφωνία για να... φύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags