Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα... σκάει για Κύπριο η ΑΕΚ, "άγριος καυγάς" με Ολυμπιακό - Γκολτζής των 2 εκατ. - Μαζί με Αραούχο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-10 18:09:00

Τα... σκάει για Κύπριο η ΑΕΚ, "άγριος καυγάς" με Ολυμπιακό - Γκολτζής των 2 εκατ. - Μαζί με Αραούχο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα... σκάει για Κύπριο η ΑΕΚ, "άγριος καυγάς" με Ολυμπιακό - Γκολτζής των 2 εκατ. - Μαζί με Αραούχο

Ο επιθετικός που ταιριάζει στον Αλμέιδα και οι ακριβές μεταγραφές του. Ποιος είναι ο παίκτης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα οι Κιτρινόμαυροι ως πιθανό αντικαταστάτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το... μεγάλο εμπόδιο και το "φλερτ" με την ομάδα του Πειραιά.

Στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκεται ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, Πιέρρος Σωτηρίου, που τον είδαμε και εναντίον της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι με τη Μεγαλόνησο στο πλαίσιο του Nations League.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε γίνει γνωστός από τη θητεία του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και το καλοκαίρι του 2017 είχε γίνει μήλον της έριδας για ελληνικές ομάδες, κυρίως για τον Ολυμπιακό, αλλά οι Κύπριοι τον είχαν παραχωρήσει στην Κοπεγχάγη. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που οι Πειραιώτες είχαν παγώσει τις σχέσεις τους με τον ΑΠΟΕΛ μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από την Κοπεγχάγη ο Σωτηρίου είχε βρεθεί στην Αστάνα και έπειτα στη Λουντογκόρετς, που το περασμένο καλοκαίρι είχε καλή απόδοση στα δύο παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού.

Το ρεπορτάζ, τώρα, αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους την περίπτωσή του, καθώς είναι σε εξαιρετική ηλικία και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Αραούχο.

Μόνο που υπάρχει ένα "αλλά" και μάλιστα... ακριβό, δεδομένου ότι ο Πιέρρος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την βουλγαρική ομάδα και για να παραχωρηθεί χρειάζεται ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Θα τα δώσει η Ένωση για να πάρει έναν δυνατό φορ, που τραβάει τα στόπερ πάνω του, με ταχύτητα, που πέρσι πέτυχε 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έδωσε 6 ασίστ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πογέτ όπως... Γιοβάνοβιτς - Με 8 εκατ. στην Ιταλία ο Μπακασέτας - Πρόλαβε την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags