Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεταγραφή από τη… λίστα Μπότο ο Ολυμπιακός - "Καθαρίζει ο Μέντες - Ανατροπή με Σεμέδο"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-11 16:30:00

Μεταγραφή από τη… λίστα Μπότο ο Ολυμπιακός - "Καθαρίζει ο Μέντες - Ανατροπή με Σεμέδο"!

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφή από τη… λίστα Μπότο ο Ολυμπιακός - "Καθαρίζει ο Μέντες - Ανατροπή με Σεμέδο"!

Ο 20χρονος που ξεχώρισαν στο Λιμάνι και ποιοι φεύγουν για να έρθει! Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Τόμας Εστέβες, η μέχρι τώρα καριέρα του, ο πολύ δυνατός ατζέντης του και η σύνδεση με την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Το όνομα του 20χρονου δεξιού μπακ τής Πόρτο, Τόμας Εστέβες, απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για μια προοπτική που έχει μέλλον.

Τι σημαίνει, πρακτικά αυτό; Ότι μπορεί να έρθει στην ομάδα αλλά, παράλληλα, να αποκτηθεί ακόμα ένας δεξιός οπισθοφύλακας για να παίζουν μαζί τη θέση. Γιατί οι Λαλά, Ανδρούτσος και Βρουσάι που δοκιμάστηκαν φέτος εκεί δεν κατάφεραν να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, αλλά ακόμα και ότι έχουν θέση στο ρόστερ.

Για την ιστορία, έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι ήδη από την εποχή που ήταν στην Σαχτάρ Ντόνετσκ ο Ζοσέ Μπότο είχε το όνομα του Εστέβες στη λίστα του, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι μάνατζερ του νεαρου άσου (που έχει περάσει από σχετικό "ερυθρόλευκο" σκάουτινγκ και όταν έκανε πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της Ρέντινγκ, στην Αγγλία, ως δανεικός)  είναι ο Μέντες...

"Μάναζτερ ο Μέντες - Δεν είναι στο επίπεδο της Πόρτο - Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός για Ολυμπιακό"

"Ανήκει στην Πόρτο, είναι 20 ετών, δεξιός μπακ και Πορτογάλος. Έπαιξε στην Πόρτο β΄ μισή σεζόν φέτος και πιο πριν ήταν στην Ρέντινγκ δανεικός (με γεμάτη σεζόν, στα 18 του). Στην πρώτη ομάδα έχει κάνει μόνο 3 συμμετοχές. Και στις μικρές ομάδες της εθνικής Πορτογαλίας μέχρι την U17 έχει πάει, ίσως κάτι δείχνει κι αυτό γιατί έχει καλό μάνατζερ – Τον Ζόρζε Μέντες", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση

Από τη στιγμή που δεν τον έχει η Πόρτο στην πρώτη ομάδα της, σημαίνει ότι δεν κάνει για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού;

"Μάλλον δεν θεωρούν ότι έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλουν. Το γεγονός ότι δεν κάνει στην Πόρτο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός για τον Ολυμπιακό - Η β΄ ομάδα της Πόρτο μπορεί άνετα να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα".

"Δεν καίγονται για Σεμέδο - Πολλά γίνονται σε ένα deal - Δίνει λεφτά ο Ζεσούς"

Ανέφερες ότι μάνατζέρ του είναι ο Μέντες - Μπορεί να υπάρξει ένα ευρύτερο deal για τον Εστέβες (που αν έρθει θα είναι, λογικά, με τη μορφή δανεισμού) που να συμπεριλάβει και τον Σεμέδο;

"Πολλά γίνονται σε ένα deal, αλλά δεν ξέρω την τιμή που μπορεί να ζητάει η Πόρτο. Πάντως για τον Σεμέδο δεν φαίνεται να καίγονται να τον κρατήσουν - Χρειάζονται σίγουρα στόπερ, αλλά δε νομίζω ότι τον έχουν ως προτεραιότητα. Αν τον πάρουν θα είναι για μπακ απ".

Ο Ολυμπιακός είχε ρήτρα 5,5 εκατ. ευρώ, μπορεί να δώσει αυτό το ποσό η Πόρτο; Γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Φενέρ, του Ζεσούς.

"Να δώσει 5,5 εκατ. ευρώ η Πόρτο για τον Σεμέδο, αποκλείεται. Στα deal οι Πορτογάλοι είναι πρώτοι, δεν μπορείς να τους ρίξεις. Ο Ζεσούς μπορεί να τα δώσει, γιατί τον ξέρει καλά από την Σπόρτινγκ. Αλλά η Πόρτο αποκλείεται".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη... γωνία για Φορτούνη μεγάλη ελληνική ομάδα! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags