Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ εξέλιξη σε Παναθηναϊκό! Υπέγραψε παίκτης - Το πήρε... πάνω του ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-11 18:13:00

Οριστική εξέλιξη σε Παναθηναϊκό! Υπέγραψε παίκτης - Το πήρε... πάνω του ο Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη σε Παναθηναϊκό! Υπέγραψε παίκτης - Το πήρε... πάνω του ο Γιοβάνοβιτς

Πολύ σημαντική κίνηση για το Τριφύλλι που κατάφερε και έκλεισε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Μέχρι το 2024 θα συνεχίσει να είναι παίκτης των Πρασίνων ο Χουάνκαρ καθώς τελικά ήρθε σε συμφωνία με το Τριφύλλι σε συμβόλαιο δύο ετών, με βελτιωμένες αποδοχές και μάλιστα έχει ήδη αποστείλει μέσω mail το νέο του συμβόλαιο.

Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός κλείνει ένα πολύ σημαντικό μέτωπο, με τους παίκτες που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να νιώθει σίγουρα πολύ πιο ανακουφισμένος μιας και ο Ισπανός ήταν από τους παίκτες που ήθελε να στηριχθεί και τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συμφωνίας:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χουάνκαρ! Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στο Τριφύλλι έως το 2024.

Ο Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, ή πιο απλά Χουάνκαρ, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις και έχει πετύχει δύο γκολ, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags