Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Βρήκε τον... νέο Τζόλη ο Γκαρσία - Τέσσερις παίκτες "δώρο" σε Λουτσέσκου - Χαφ από Μπουρκίνα Φάσο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-12 12:30:00

Βρήκε τον... νέο Τζόλη ο Γκαρσία - Τέσσερις παίκτες "δώρο" σε Λουτσέσκου - Χαφ από Μπουρκίνα Φάσο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βρήκε τον... νέο Τζόλη ο Γκαρσία - Τέσσερις παίκτες "δώρο" σε Λουτσέσκου - Χαφ από Μπουρκίνα Φάσο!

Οι προτάσεις του Πάμπλο θα δώσουν λύσεις και θα φέρουν χρήματα! Ο Ουρουγουανός προπονητής δουλεύει για το... μέλλον του Δικεφάλου και ήδη έχει ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι μπορούν να εξελιχθούν σε βασικές μονάδες της πρώτης ομάδας.

Θετική άποψη υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Πάμπλο Γκαρσία και τη δουλειά που κάνει ο Ουρουγουανός τεχνικός στη β΄ ομάδα του Δικέφαλου, για αυτό και ανανεώθηκε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο - Η χρονική διάρκεια έγινε με δική του πρωτοβουλία.

Ο Πάμπλο κατάφερε να αναδείξει παίκτες, να δώσει ρυθμό σε ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που τον είχαν ανάγκη (Ίνγκασον, Τσιγγάρας), να κρατήσει ψηλά το επίπεδο σε μια πρώτη αναγνωριστική σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2.

Υπάρχει βέβαια ένα θεματάκι όσον αφορά το σύστημα που χρησιμοποίησε σε αρκετά παιχνίδια, καθώς διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και γι’ αυτό ο Ζοσέ Μπότο του ξεκαθάρισε ότι πρέπει να υπάρχει εναρμόνιση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Γιατί, στην ουσία, είναι μία ομάδα.

Υπάρχει κι άλλο ρεπορτάζ, όμως, καθώς ο Γκαρσία έδωσε... χαρτάκι στον Μπότο για τους παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα σταθερά, έστω και για να δώσουν βάθος στον πάγκο σε πρώτη φάση. Βάθος, όμως, που δεν θα είναι συμπληρωματικό, αλλά θα μπορούν μέσα από τους αγώνες, σταδιακά, να πάρουν τον δρόμο του Τσιγγάρα και του Λύραντζη και γιατί όχι και των… Δημήτρη Πέλκα και Χρήστου Τζέλη που «ανδρώθηκαν» στην ομάδα και έφυγαν για το εξωτερικό.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (στόπερ, 18 ετών), Στάθης Ταχάτος (μπακ, 21 ετών), Ζήσης χατζηστραβός (μεσοεπιθετικός, 23 ετών, με θητεία στη Σούπερ Λιγκ με τη Λαμία) και ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο(χαφ, 23 ετών, διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο). Αυτοί οι τέσσερις θα βρεθούν σίγουρα (ίσως και κάποιοι ακόμα, για λειτουργικούς λόγους στις προπονήσεις) την πρώτη εβδομάδα που θα μαζευτούν στον Δικέφαλο, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει ποιοι από αυτούς θα ακολουθήσουν τον σύλλογο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αν και στόχος του Μπότο είναι μέχρι τότε να έχουν υπογράψει εννιά ποδοσφαιριστές με μεταγραφή, άρα θα υπάρχει μια σχετική πληρότητα στο ρόστερ...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ευρωπαϊκή εμπειρία η Νέα Τούμπα - "Διαστημικό" μοντέλο OPAP Arena - Τεράστια συμφωνία Σαββίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags